Notch stiže i na novi Xiamijev Redmi srednje klase

poruka: 8
|
čitano: 3.813
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Notch stiže i na novi Xiamijev Redmi srednje klase".
15 godina

Čemu notch majku mu?

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

Jednostavno ne razumijem ovu besmislicu...... 

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Slušajte sad poruku od svetog Ilije - neće notch u moju kuću, nije niprije!

10 0 hvala 0
13 godina

Nakon što sam preskočio Redmi 5, isto će se izgleda desiti i s Redmi 6. Ovo je nakarada od dizajna. Bezel ko prst debel, i oni idu ugrađivati notch! Dakle gleda se samo da se slijedi trend, nikakva funkcionalnost ili originalnost. Nadam se da će barem jedan od novih modela biti bez notcha, ako ne ostajem na dinosaurima.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Re: Notch stiže i na novi Xiamijev Redmi srednje k
Sve se bojim da to sranje ne nakelje na Mi Max 3. Inace kupujem rezervne dijelove za dvojku i nek gura kolko ide (ili barem dok taj gejfon trend ne prodje).
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Najgore dizajniran mobitel..

3 0 hvala 0
17 godina
Peruneph kaže...

Nakon što sam preskočio Redmi 5, isto će se izgleda desiti i s Redmi 6. Ovo je nakarada od dizajna. Bezel ko prst debel, i oni idu ugrađivati notch! Dakle gleda se samo da se slijedi trend, nikakva funkcionalnost ili originalnost. Nadam se da će barem jedan od novih modela biti bez notcha, ako ne ostajem na dinosaurima.

Istini za volju, gornji bezel nije tako veliki, tako da je notch skoro pa opravdan. Svejedno, retko ružan telefon i sramota za kompaniju koja je napravila Mi Mix. A opet, verovatno će ga se naprodavati u Indiji.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
13 godina
Izgleda da nismo jedini kojima se mobitel nimalo ne sviđa:

"The leaked images showcase a notched smartphone that looks quite ugly with the thick white bezels. The back is reminiscent of the Redmi Note 5 Pro. It sports a dusla camera setup and the fingerprint scanner on the back. The display has definitely not been optimised for the notch. It kind of seems like the display of the Redmi Note 5 has been replaced with a notched display without making any changes to the software. The chin is as thick as the Redmi Note 5 Pro. The notch houses the front camera along with the earpiece and other sensors."

Source: https://www.gizchina.com/2018/05/23/leaked-alleged-xiaomi-redmi-6/
Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice