OpenAI formira tim koji će pod kontrolu staviti 's

poruka: 10
|
čitano: 4.389
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "OpenAI formira tim koji će pod kontrolu staviti 's".
11 godina

To je kao da Koale ide staviti ljude pod kontrolu. Kako će daleko manje inteligentna bića staviti pod kontrolu superinteligenciju? Koja parodija. 

Nadglednik dina
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Kakva superinteligencija? Nepouzdani informator istreniran na ogromnom setu podataka uz orgromnu pripomoć (ie. fine-tuning) ljudske inteligencije, a koji može odglumiti prosječnog (tj. lošeg) programera, prosječnog (tj. lažljivog) novinara i sl. 

Ako je i potrebna kontrola AI-ja to nije zbog superinteligencije nego eventualno odglumljene supergluposti.

Amenoum

5 0 hvala 0
9 godina
Re: OpenAI formira tim koji će pod kontrolu stavit
da je ta supermegainteligencija upola toliko inteligentna koliko se priča, nebi prolazile "grandma" fore s ključevima za windowse ili stranicama za torrente.

1 0 hvala 0
11 godina
Vas dvoje shvaća da se ovdje govori o budućnosti, a ne sadašnjosti? Zar je tako teško čitati s razumijevanjem?!
Nadglednik dina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Prvo što će AI početi tražiti je TKO IMA prst na prekidaču.Čim to skuži GAME OVER.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
McFly333 kaže...

Prvo što će AI početi tražiti je TKO IMA prst na prekidaču.Čim to skuži GAME OVER.

A zašto tako misliš?

Nisam ja ništa prčko.
9 godina
bruno1026 kaže...
da je ta supermegainteligencija upola toliko inteligentna koliko se priča, nebi prolazile "grandma" fore s ključevima za windowse ili stranicama za torrente.

Mislim da su pokrpali to. I ja sam tražio priču sa steam game kodovima i chatGPT mi dao nevažeče.

16 godina
ChatGpt4 pomalo razočarava. Izmišlja netočne tvrdnje (laži), ne zna ni lake zadatke poput ovog: Posao je počeo 1.7.2023. u 23:00. Dovršeno je 40% 2.7.2023. u 3:00. U koji datum i vrijeme će posao biti gotov ako je tempo rada uvijek isti?
Pa da vidiš kako ta AI petlja, to je u potpunom nesrazmjeru s prašinom koja se diže oko njega. Dobar je za izmišljanje priča i laži, gramatiku, prijevode, ali neke stvari mu stvarno ne idu. Bar ne u ovoj verziji.
Idi i radi nešto korisno!

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ovi su se prilično ustrtarili da će biti regulirani pa preventivno se sami "reguliraju", a zapravo šutaju limenku niz cestu kao i zelenaši sortiranu plastiku.

Ja rekoh
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Entry Point kaže...
Vas dvoje shvaća da se ovdje govori o budućnosti, a ne sadašnjosti? Zar je tako teško čitati s razumijevanjem?!

Shvaćam. Shvaćaš li ti da i sadržaj i treneri postaju sve manje inteligentni?

Amenoum
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice