Ljudi koji piju svakodnevno "malo više alkohola" nemaju mamurluke i jutarnje glavobolje (znanstveno dokazano)
In Vino Veritas
Trening cuda cini!
Elem, kad ce olimpijada, zlato me slijeduje! ;)
Ljudi koji piju svakodnevno "malo više alkohola" nemaju mamurluke i jutarnje glavobolje (znanstveno dokazano)
In Vino Veritas
Trening cuda cini!
Elem, kad ce olimpijada, zlato me slijeduje! ;)
To kod nas na zapadu (zapad RH da se razumijemo) , uvijek kaze netko tko se bori sa hemoroidima (respect), ili zenom (no respect) pa nemoze festat cijelu noc sa kumpanijom
Kako ces nekome reci da ti ne treba vise vode?
Ne žeđam više, ako si na to mislio... sinonim od nisam više žedan.. je li to profesore ?
Ožednjeh, napih se vode, legoh kraj drage, zaspih.... ❤️🤍💙
Kako ces nekome reci da ti ne treba vise vode?
Ne žeđam više, ako si na to mislio... sinonim od nisam više žedan.. je li to profesore ?
Ožednjeh, napih se vode, legoh kraj drage, zaspih.... ❤️🤍💙
Iako sam vec stranici prije odgovorio.
Zedj se moze gasiti pivom, bevandom, vinom......
Elem, hvala, pitan sam (citaj "piitan" sam, neznam ove profensionalne dijakritike za naglaske, Ajare pomozi)
Ono što si nekome rekao za "napojiti se" da se samo stoka napaja ne stoji, već i osobe, ljudi...
Imaš u HR književnosti bezbroj primjera o tome...
osim što je napojen sasvim prihvatljiv i za ljude, a ne samo za blago (ne stoku, jer stoka su uglavnom pripadnici Homo sapiens vrste), pitan se vjerojatno ne koristi jer se lako pomiješa s (u)pitan sam u smislu postavljeno mi je pitanje...
napit je u redu, samo ljudi misle da to znači da si se nacvrcal....
Znaci bez bijelog ko bez vode
Obožavam crno vino..bijelo je OK ali vino pravo za mene je crno!(naravno liti sam gemišt metem)
Glava me ni nakon veselih noći nikad ne boli,bitno je uredno kad se pije popit čašu vode svako malo i to je to!
ovo djelomično stoji :)
uglavnom pijem crno vino, butelje u rasponu 30-60kn, imao sam glavobolje i od skupljih kao i od jeftinijih :)
mislim da je legendarni Boris Dvornik rekao nešto u stilu kako vino treba piti tako da se nakon svake druge čaše popije čaša vode (bilo je u nekom dokumentarcu, ne sjećam se točno kojem)
Bevanda sa više koraka, ilitiga kako kažu moderni kuvari - dekonstruirana bevanda.
pitan
Ovo me podsjetilo na Mišu Vacića jednog od nebrojenih klaunova odnosno klovnova na srpskom političkom nebu koji u jednom od samorastavljajućih intervjua uz malu pomoć voditeljke nije bio dobro "razumen", koga zanima može premotati na oko 8:10 a za čašu vode (bez vina) koju nije dobio pa onda ipak dobio i koja nema niti razblažene poveznice s temom možete pogledati do kraja i plakati od muke ili smijeha ili nečega, kako tko.
da prisnažim:
a kad nemaš glavu, ne moš' imat' ni glavobolju!
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)