Projekt GENIGMA: traže se igrači videoigara koji ć

poruka: 5
|
čitano: 4.387
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Projekt GENIGMA: traže se igrači videoigara koji ć".
16 godina

Zvuči kao dobra ideja, ali da li je ovo prijevara? Naime, ja sam uspio najobičnijim kombiniranjem u deset poteza dobiti rekordan rezultat u maltene svakom levelu. To da je provedeno kroz najgluplju AI, ma i bez AI samo glupa kombinatorika koja zadržava veći rezultat, odmah bi dobili bolje rezultate. Zato mi je sumnjivo da nije prevara/navlakuša. Misliš pomažeš a ono samo igra. Je li netko to provjerio i može tvrditi da su osobe iza igre stvarni istraživači raka?

Idi i radi nešto korisno!

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Projekt GENIGMA: traže se igrači videoigara ko
Keso kaže...

Zvuči kao dobra ideja, ali da li je ovo prijevara? Naime, ja sam uspio najobičnijim kombiniranjem u deset poteza dobiti rekordan rezultat u maltene svakom levelu. To da je provedeno kroz najgluplju AI, ma i bez AI samo glupa kombinatorika koja zadržava veći rezultat, odmah bi dobili bolje rezultate. Zato mi je sumnjivo da nije prevara/navlakuša. Misliš pomažeš a ono samo igra. Je li netko to provjerio i može tvrditi da su osobe iza igre stvarni istraživači raka?

Nije to prva igra tog tipa gdje pomazes znanstvenoj zajednici.

A najcesce su organizirane na taj nacin da je prvih desetak levela tutorial da se naucis koristit svim alatima na jednostavnim primjerima, a onda kasnije idu puno tezi problemi, pa pretpostavljam da je i ova tako organizirana.

A mozda jednostavno imas talenta i srece za takve stvari.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2022 18:15 (Renesis).
16 godina
Radije bih prepustio procesorsko vrijeme svog uređaja (na autoplay) dok ne igram. Ali nema te opcije.

0 0 hvala 0
16 godina
Igra ti disabla alate neophodne za pronalaženje boljeg rezultata. Kupuješ ih i troše se pa ih nemaš. Kad bi bila istina da traže rješenje za rak, igračima bi dali sve potrebno za nalaženje što boljeg rješenja. Zato sam uvjeren da igra ima lažnu priču o svojoj svrsi i zato sada ide u deinstall. A bug ne bi smio promovirati prevarante, odnosno trebao bi provjeriti najprije radi li se o lažnjaku, kao što je ovdje slučaj.

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice