Zvuči kao dobra ideja, ali da li je ovo prijevara? Naime, ja sam uspio najobičnijim kombiniranjem u deset poteza dobiti rekordan rezultat u maltene svakom levelu. To da je provedeno kroz najgluplju AI, ma i bez AI samo glupa kombinatorika koja zadržava veći rezultat, odmah bi dobili bolje rezultate. Zato mi je sumnjivo da nije prevara/navlakuša. Misliš pomažeš a ono samo igra. Je li netko to provjerio i može tvrditi da su osobe iza igre stvarni istraživači raka?
Projekt GENIGMA: traže se igrači videoigara koji ć
- poruka: 5
- |
- čitano: 4.387
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zvuči kao dobra ideja, ali da li je ovo prijevara? Naime, ja sam uspio najobičnijim kombiniranjem u deset poteza dobiti rekordan rezultat u maltene svakom levelu. To da je provedeno kroz najgluplju AI, ma i bez AI samo glupa kombinatorika koja zadržava veći rezultat, odmah bi dobili bolje rezultate. Zato mi je sumnjivo da nije prevara/navlakuša. Misliš pomažeš a ono samo igra. Je li netko to provjerio i može tvrditi da su osobe iza igre stvarni istraživači raka?
Nije to prva igra tog tipa gdje pomazes znanstvenoj zajednici.
A najcesce su organizirane na taj nacin da je prvih desetak levela tutorial da se naucis koristit svim alatima na jednostavnim primjerima, a onda kasnije idu puno tezi problemi, pa pretpostavljam da je i ova tako organizirana.
A mozda jednostavno imas talenta i srece za takve stvari.