Rimac Automobili objavili suradnju s Pininfarinom

poruka: 44
|
čitano: 14.445
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Rimac Automobili objavili suradnju s Pininfarinom ".
17 godina

Ovaj lažljivi Rimac svaki puta kad daje izjave, ne iznosi konkretne podatke, nego ih fino manipulatorski kaže kao "tehnološka rješenja vezana uz baterije i pogonske sustave". Što je to točno? Poslovna suradnja vrijedna 80M €, ali ne piše da li možda Pininfarina misli prodati aute u iznosu 80M €, a Rimac će mu prodati što? Dakle tip stalno mulja i ja mu neću vjerovati niti kad vidim na papiru da je stvarno prodao prvi auto ili bilo što drugo. Izgleda da hrvatski narod jednostavno voli "šarmere" iz BiH.

P.S. Na stranicama Pininfarine nema nikakve vijesti o suradnji s Rimcem. Bit će da im je to vrlo bitno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2018 15:32 (dd.inc).

3 5 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Rimac Automobili objavili suradnju s Pininfari
Nesmis hejtat gosp. Rimca jer on je novi mesija i ako ga hejtas ljubomoran si i vozis se javnim prijevozom....
Moj PC  
4 4 hvala 1
9 godina
neaktivan
dd.inc kaže...

Ovaj lažljivi Rimac svaki puta kad daje izjave, ne iznosi konkretne podatke, nego ih fino manipulatorski kaže kao "tehnološka rješenja vezana uz baterije i pogonske sustave". Što je to točno? Poslovna suradnja vrijedna 80M €, ali ne piše da li možda Pininfarina misli prodati aute u iznosu 80M €, a Rimac će mu prodati što? Dakle tip stalno mulja i ja mu neću vjerovati niti kad vidim na papiru da je stvarno prodao prvi auto ili bilo što drugo. Izgleda da hrvatski narod jednostavno voli "šarmere" iz BiH.

P.S. Na stranicama Pininfarine nema nikakve vijesti o suradnji s Rimcem. Bit će da im je to vrlo bitno.

Pa to je standardni korporativni jezik.

Ja rekoh
13 godina
Horatio_Hornblower kaže...
... Mene niko ne moze ubjedit da lik dode iz garaze ...

Page i Brin su svoj prvi server složili 1998. (je ovih dana slave 20. godišnjicu tog događaja) u prijateljičinoj garaži (eto, nisu ni svoju garažu imali), a Yahoo (odnos VW-Rimac 2018. približno je Yahoo-Google 1998.) nije htio kupit Google za 1 milion dolara.

I što je dalje bilo? Danas Google (odnosno Alphabet) si može priuštit deset tvojih kruzera godišnje. A nitko ne zna što će bit sa Yahoo-om.

No izgleda da je VW bolje pameti.

42
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2018 18:20 (markoBT).
17 godina
neaktivan

aha, opet prodaja magle bez konkretnih rezultata

inače evo malo videa iz tvornice, vide se nevjerojatno veliki broj vozila 4 u raznim fazama izrade

p.s. ima zgodne zaposlenice

link vodi na yt na The Drive kanal

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
...dok brodogradnja...bi mogla ...osigurat blagostanje svima...
...i jos drzava mu svake godine daje novac...

jer smo inače u brodogradnju malo dali dosad...

17 godina
markoBT kaže...
... Mene niko ne moze ubjedit da lik dode iz garaze ...

Page i Brin su svoj prvi server složili 1998. (je ovih dana slave 20. godišnjicu tog događaja) u prijateljičinoj garaži (eto, nisu ni svoju garažu imali), a Yahoo (odnos VW-Rimac 2018. približno je Yahoo-Google 1998.) nije htio kupit Google za 1 milion dolara.

I što je dalje bilo? Danas Google (odnosno Alphabet) si može priuštit deset tvojih kruzera godišnje. A nitko ne zna što će bit sa Yahoo-om.

No izgleda da je VW bolje pameti.

Sigurno je ključ uspjeha gdje (objekt) je nešto započeto, a pogotovo ako je to garaža! Mate Rimac koliko je sposoban u muljarenju glupog naroda, mogao je početi prodavati i garaže. Uspjeh garantiran 

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2018 19:24 (dd.inc).
10 godina
neaktivan

Mate Rimac koliko je sposoban u muljarenju glupog naroda, mogao je početi prodavati i garaže. 

onda bi i tebi bio sposoban prodati garažu

13 godina
dd.inc kaže...
markoBT kaže...
...

Sigurno je ključ uspjeha gdje (objekt) je nešto započeto, a pogotovo ako je to garaža! Mate Rimac koliko je sposoban u muljarenju glupog naroda, mogao je početi prodavati i garaže. Uspjeh garantiran 

Nije ključ objekt. Ključ je nešto započeti. Eto Rimac je nešto započeo, a ti izgleda znaš samo roktat roflat. 

42
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2018 20:34 (markoBT).
13 godina
neaktivan

Nama nitko nije kriv nego mi sami brodogradnja svugdje u svijetu je stup i kicma industrije uz automobilsku industriju osim u nas di je to promasena tema.
Svugdje to valja osim nama jer eto mi imamo vrhunske menadere koji bi i od Rockfellera napravili beskucnika...
Ujedno nova vjest je da ubrzo Tesla naseg doba nece biti vecinski vlasnik tj oprao je lovu i dovidenja, ili je to mozda pr rijecnikom receno samo stratesko restrukturiranje ili Porsche zeli zatvorit konkurenciju jbg nisu te Švabe za se zafrkavat a Rimac ima nesto bolje od Cayenne i 911....
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
markoBT kaže...

Nije ključ objekt. Ključ je nešto započeti. Eto Rimac je nešto započeo, a ti izgleda znaš samo roktat roflat. 

Teško započeti kad ti stari može dati "kredit" od nekoliko desetaka miljuna kuna.

Aj započni bez ikakvih financijskih resursa s prosječnim/ispodprosječnim proizvodom pa mi javi kako si se proveo na slobodnom tržištu. 

I to nemora biti u nekakvom području koje zahtjeva dva ili tri reda veličine veće investicije za bilokakvo ozbiljnije poslovanje jer tam bez teške financijske pozadine ili maksimalno revolucionarnog izuma nemaš što tražiti.

Zato i Rimac kao proizvođač auta izaziva smijeh. Ali kao proizvođač nekakvih komponenti(sklapanje baterija i BMS) možda može uspjeti i imati ok proizvod po konkurentnim cijenama. 

10 godina
odjavljen

Zašto vas muči od kud mu lova, ima se može se, velkom to kroejša.

2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Zato i Rimac kao proizvođač auta izaziva smijeh. 

da, svaki posjetitelj na ženevskom auto showu je zastao i smijao se ko lud ispred c-two-a.

14 godina
neaktivan
Svaka čast Pinifarininoj povijesti no nisu dizajnirali lijep automobil već 20 godina. C_2, a posebno C_1 su remek djela u usporedbi s Pinifarininim friškim uratcima pa se iskreno nadam da će Adriano Mudri i dalje biti Rimčev dizajner.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice