Ako ste skinuli ovu igru sa Steama, instalirali st

poruka: 7
|
čitano: 3.165
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ako ste skinuli ovu igru sa Steama, instalirali st".
2 godine

Bravo Valve 

0 0 hvala 0
4 godine

Nekada je pojam informatički pirat aka gusar lijepo zvučao, to su bili romantični borci protiv globalizacije, profiterstva, izrabljivača ljudi.

Danas su to smrdljivi, šugavi lopovi.

Da, nisu ni kriminalci s kojima se možeš pofajtati, pucati na njih, oni na tebe, već obični sitnozubi bubuljičavi lopovi koji bi opljačkali rođenu mater, ali u tajnosti svoje rupe iz koje se boje promiliti svoje nakaradne tikve.

合氣道
Moj PC  
3 2 hvala 0
4 godine

A kaj sad, ocigledno propust u nekom djelu realno taj servis radi besprijekorno vec 20+ godina! Ionako negdje malim slovima piše kao i kod svakoga da se ograduju od bilo cega

Intel i5 14600Kf@6.0Ghz Asrock Z790 Pro Rs Asus Rtx 4070 Ti Super 16gb @3ghz Thermalright Frozen Prism 360mm GskiLL 4x16GB DDR5 6400 cl30 Trident Z5 Samsung 28" LU28R55 4K
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako je poznati malware, zašto steam nije sam skužio?

0 0 hvala 0
7 godina
Re: Ako ste skinuli ovu igru sa Steama, instaliral
Zaporožac kaže...

Nekada je pojam informatički pirat aka gusar lijepo zvučao, to su bili romantični borci protiv globalizacije, profiterstva, izrabljivača ljudi.

Danas su to smrdljivi, šugavi lopovi.

Da, nisu ni kriminalci s kojima se možeš pofajtati, pucati na njih, oni na tebe, već obični sitnozubi bubuljičavi lopovi koji bi opljačkali rođenu mater, ali u tajnosti svoje rupe iz koje se boje promiliti svoje nakaradne tikve.

Igrica se zove PirateFi, u ovom slučaju ne radi se o piratiziranoj igrici, nego službena igrica s malverom.

Diablo86 kaže...

Ako je poznati malware, zašto steam nije sam skužio?

čudno je i da ne znaju tko je objavio igricu. kao da nemaju provjeru identiteta.

zar je teško ako tvrtka XY objavi igricu, pronaći službeni kontakt tvrtke i nazvati, "halo, jeste li vi objavili igricu? da? ne?"

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2025 17:54 (gpd).
4 godine
gpd kaže...
Igrica se zove PirateFi, u ovom slučaju ne radi se o piratiziranoj igrici, nego službena igrica s malverom.

A gdje sam napisao da nije tako.

Piše; Hakeri su objavili igru PirateFi na Steamu kako bi zarazili računala zlonamjernim softverom.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.2.2025 22:22 (Zaporožac).
7 godina
Zaporožac kaže...
gpd kaže...

A gdje sam napisao da nije tako.

Piše; Hakeri su objavili igru PirateFi na Steamu kako bi zarazili računala zlonamjernim softverom.

kakve veze imaju "informatički pirati" s temom?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.2.2025 16:53 (gpd).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice