Je li stvarno potrebna jos jedna tema o iPhoneu 15?
ocekujem iduci clanak, iPhone 15 je tanji 0.x mm. Zatim iducu laksi je x grama...
Je li stvarno potrebna jos jedna tema o iPhoneu 15?
ocekujem iduci clanak, iPhone 15 je tanji 0.x mm. Zatim iducu laksi je x grama...
Zadnjih mjesec, dva, portali po svijetu gotovo su dnevno objavljivali pretpostavke kakav će biti iphone i dodaci. Npr. hoće li kablovi uz obični iphone 15 biti u boji mobitela i sl.
Šta fali čitati o iPhone telefonima. Ja baš uživam u tekstovima. Ako ti smeta idi na Gloriju i čitaj o pletenju miljetića
Sve 5, ali ovakav naslov i ceo članak radi povećanja baterije od 58-99mAh (u zavisnosti od modela) je clickbait dostojan Glorije.
Šta fali čitati o iPhone telefonima. Ja baš uživam u tekstovima. Ako ti smeta idi na Gloriju i čitaj o pletenju miljetića
Sve 5, ali ovakav naslov i ceo članak radi povećanja baterije od 58-99mAh (u zavisnosti od modela) je clickbait dostojan Glorije.
Možda je povećanje "volumena" bakterije minorno, ali kolega uspjeli ste izostaviti jedan krucijalan podatak za cijelu jednadžbu, procesor, na koliko nm je baziran?!
Ako uzmete sve podatke u obzir, uočite koliko je procesor štedljiviji dolazite do jednog izračuna da je i to malo ustvari vrlo puno!
Nije vrlo bitno, štaviše, zanemarljivo je. To što Plus sada ima 4383mAh umesto 4325mAh je promena od nešto više od 1%, što je toliko nebitno da čak i sam autor članka u zaključku kaže: "Promjene su, dakle, minorne. Korisnici novih iPhonea gotovo sigurno neće imati osjetno bolju autonomiju zbog povećanog kapaciteta baterije...", te dodaje da će bilo koja potencijalna iole značajna promena autonomije uređaja doći od drugih stvari, kojima se članak ne bavi!
zbog pregolemog interesa, obećajem kako ne samo što ja neću kupiti ništa od epla, nego ću spriječiti koga god mogu u tome, e ne bi li više ostalo za porave znalce, entuzijaste i šmekere.
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)