U Velikoj Britaniji pokrenuta kolektivna tužba pro

poruka: 4
|
čitano: 7.865
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "U Velikoj Britaniji pokrenuta kolektivna tužba pro".
6 godina
neaktivan

Naime, Valve se optužuje da guši kompeticiju tako što od izdavača zahtjeva pristanak na cjenovne restrikcije. Drugim riječima, ako neki izdavač želi plasirati svoj uradak na Steamu navodno se najprije mora obvezati da dotični nigdje drugdje neće ponuditi po povoljnijoj cijeni, a što zajedno s ekscesivnom provizijom od 30% u konačnici rezultira i ekscesivnim cijenama.

Šta nije da isto rade Amazon, Apple i Google?

7 0 hvala 1
16 godina
Re: U Velikoj Britaniji pokrenuta kolektivna tužba
encoding kaže...

Naime, Valve se optužuje da guši kompeticiju tako što od izdavača zahtjeva pristanak na cjenovne restrikcije. Drugim riječima, ako neki izdavač želi plasirati svoj uradak na Steamu navodno se najprije mora obvezati da dotični nigdje drugdje neće ponuditi po povoljnijoj cijeni, a što zajedno s ekscesivnom provizijom od 30% u konačnici rezultira i ekscesivnim cijenama.

Šta nije da isto rade Amazon, Apple i Google?

Cuj........   uvedi sankcije, tuzakaj ili pokreni ala budi inicijator neke nove ideje ili rezolucije (da poravnas stare racune), pa ce "narod" da izglasa itd. Nikomu nije zabranjeno, barem da pokusa, a ne samo, oplakivati: "zasto sam ja uvijek ta jebena stranka......"

Naravno, nitko si gore navedeno nece uvesti/nametnuti/pokrenuti ili kazniti se sam(tu smo, uglavnom, svi isti/slozni)....... to je na drugoj strani "šanka".

BTW ne ulazim sada u to je li to netko od gore navedenih "velikana" (drzimo se teme, u ovom slucaju... IT segmentu) radi van legalnih okvira ili ne.... ali ako netko radi identicno, onda postoji netko negdje tko bi mogao pokrenuti jos kakvu tužbicu (barem pokusati da dode do zeljenog rezultata).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2024 1:38 (lovac82).
16 godina
neaktivan

onda mi možemo tužiti praktički sve trgovce, banke, teleoperatere ... redom, odn. (učinkovitijki pristup) žaliti se upravi vodovoda. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina

Rijetko kad kupim nešto na steamu jer je najskuplji. Drugi često budu jeftiniji, tako da ne znam da će joj ta tužba proći. Možda je u UK drugačije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice