Xiaomi surađuje s Microsoftom, a u listopadu ispor

poruka: 5
|
čitano: 2.519
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomi surađuje s Microsoftom, a u listopadu ispor".
8 godina
protjeran

Pa i prije su dobro suradjivali.

Problem je sto su Joe Belfiorea jednostavno otjerali "na godisnji", kad je Windows Mobile bio u vrhuncu,

i prestali sa daljnjim razvijanjima i ulaganjima.

Zadnje sto je Joe napravio je omogucio ROM i portanje Win10M na Qualcomm mobitele,

i jedini koji je sluzbeno dobio ROM je Xiaomi Mi-4 2GB LTE (ne 3GB verzija).

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hm, kad se sjetim kak su prošli prijašnji "suradnici" ... 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Xiaomi surađuje s Microsoftom, a u listopadu i
Čitatelj kaže...

Problem je sto su Joe Belfiorea jednostavno otjerali "na godisnji", kad je Windows Mobile bio u vrhuncu,

Zadnje sto je Joe napravio je omogucio ROM i portanje Win10M na Qualcomm mobitele,

U vrhuncu čega je to točno bio WM ?

9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi surađuje s Microsoftom, a u listopadu i
Z3k0 kaže...
Čitatelj kaže...

U vrhuncu čega je to točno bio WM ?

Upravo tako.

Belfiore je nastavio muljati tamo gdje su Sinofsky & Elop stali: Windows (Mobile) svugdje svima, isti. Započeo kampanju sa Continuum, Win 10 S (store) UWP "koji će svugdje biti isti", i spinao za "veliki buum" za jesen (početak školske godine) + Xmas sale 2017.

Zadnji post koji sam vidio je ljetos, muljao sa time da nisu još spremni za "total user experience" i - potiho utrnuli Windows Phone + odgodili čitavu "next big thing" za godinu dana.

Večiti mladić, manga tekno nerd... a imidž & PR a la kad lokalni buregdžija oće biti metroseksualac:

16 godina
protjeran

Taj famozni direktor Belfiore je na "vrhuncu" koristio Iphone. To je bila farsa od pocetka.

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice