YouTube ulaže 5 milijuna dolara u toleranciju i j

poruka: 91
|
čitano: 27.779
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "YouTube ulaže 5 milijuna dolara u toleranciju i j".
13 godina

Mene zapravo zanima koji crtić nameće LGBT fore tek rođenom dijetetu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Re: YouTube ulaže 5 milijuna dolara u toleranciju
Visak kaže...

A, tu smo. Nije čudno da ne prepoznaješ mizoginiju i rasizam, kad si ih sam pun ko šipak.

Što je rasistički i mizigono u tome da isključuješ neke ljude od korišenja stvari koje si sam izgradio? 

Visak kaže...

To možda vrijedi na tvojoj planini, ovdje dolje imamo civilizaciju s drugačijim pravilima.

Kakvim pravilima, koja je alternativa tome da imaš samo ono što zaradiš ili ti netko pokloni? Otimačina koja je daleko manje "civilizirana".

Visak kaže...

A tu 'zadaću' propisujete ti, Ilčić, Bozanić i Košić? Ljudi nemaju pravo sami odlučiti kako i s kime će provesti život? 

Mislim da nema potrebe da se pravimo glupi, zna se na što sam mislio kada kažem "zadaća muškarca i žene", mislio sam na heteroseksualne muškarce i žene, za njih je brak potreban. Nitko ne priča o gay parovima, niti bilo kojem drugom obliku zajednice.

Visak kaže...

Ti pričaš gluposti. Brak postoji puno duže od Crkve, nije ga ona izmislila, nego je Crkva dugo vremena bila dio državne vlasti, pa je preuzela taj dio poslova, kao što se bavila sudstvom, biranjem vladara, ratovanjem i drugim državnim stvarima. Razdvajanjem Crkve od države ona više nema ingerencije nad brakom, dapače ona državni ni ne priznaje.

Nije ga izmislila, brak je nastao evolucijski. Brak je nastao zbog dodjeljivanja očinstva i držanja očeva društveno, moralno i ekonomski odgovornim za djecu koja su njihova i za majke te djece. To je uvijek bila dobra stvar i za žene u cijelosti jer "seksualni kapital" opada s vremenom, dok god muškaraca društveni i ekonomski kapital raste. Žena "kupuje" cjeloživotnu odgovornost muškarca, čija je kvaliteta prije porasti nego opasti s onim za što svi znamo da opada svake godine nakon 26. godine u najboljem slučaju, ali ja bi rekao i 22. (seksualna vrijednost žena). U svijetu gdje su svi ateisti, muslimani, hindusi, kršćani, sotonisti to je najbolje za sve, uključujući djecu. Ja nisam za to da se država miješa u brakove, jer kada je i počela ušla je s eugenikom, rasizmom i danas ga uništava krivim inicijativama... 

Visak kaže...

Malo si posvađan s činjenicama, Crkva se borila protiv istospolnih brakova iako ih ne priznaje. Referendum je bio isključivo zato da se spriječe državni istospolni brakovi.

Referendum je bio o ustavnoj definiciji braka kao zajednici muškarca i žene.

7 godina
neaktivan
ddarknessfairyy kaže...

Gospon Ilčić jeste to vi? 

Super ti je logika. Nema problema neka samo muškarci glasaju da ih se ne preglasa, ali u tom slučaju pošto je dokazano da je veći broj žena koje rađaju od muškaraca, onda muškarci nemaju pravo glasa na referendumu o pobačaju. Isto tako pošto je puno veći broj žena koje rade u školstvu i zdravstvu muškarcima treba oduzeti pravo glasa u stvaranju zakona o školstvu i zdravstvu. Krasno upakiravaš mizoginiju u "logično zaključivanje" i trabunjanje o moralnim i pravednim vrijednostima, nema šta licemjerje ti je stvarno na razini.

Obožavam kad se otvore ovakve teme pa se dovuku svakakvi 2 i pol dana stari profili širiti svoju mudrost forumom. Stvarno ne znam kak smo preživjeli bez uopznavanja sa ovakvim "činjenicama". 

Nemaš pravo na ubijanje beba.

Ničim nisi doprinjela raspravi.

8 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

Na koga si onda kivan kad se sunčeva svjetlost prelomi kroz kišne kapi? jesi siguran da je prošlo baš 9 mjeseci?... jeb'la te duga da te jeb'....  najnormalniji prirodni fenomen te smeta, serem ti se i na dugu i na kratku i na kontekst... duga je normalna, homoseksualnost je prirodna, upoznavanje djece sa simbolikom u prirodi je normalno, tvoj pogled na svijet je prejako usran!

Mislim da svi dobro znamo sta duga oznacava i zbog kojeg razloga se forsira... Za par godina ce doci do toga da ce vam i pedofilja biti normalna! i "prirodna"

iz kojeg se razloga forsira, baš me zanima?

pedofilija je nenormalna jer mlada osoba ne može dati dobrovoljni pristanak na sex s obzirom da niti ne razumije posljedice sexsualnog čina... ako sex nije dobrovoljan onda se radi o silovanju...  taj "tvoj" argument je kukavičje jaje koje konzervativci podmeću godinama svugdje u ovakvim raspravama pa čak i ovdje na forumu i dobrano je rastavljen na komponente i raskrinkan

ravna zemlja i šupalj mjesec

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...

Ček što je tu LGBT ?

Slike balona i duge na zidu ?

Stari tebi fakat treba pomoć. Ako stvarno imaš dijete (što čisto sumnjam), stvarno mu želim da nađe dobar uzor u životu.

Mislim da je bolje da svoje skrivene tikove odeš na dnevno ili index liječiti, ovo je stvarno odvratno.

Ako je tebi normalno da cijeli fucking svijet propagira pederluk onda tebi treba pomoci! Da se razumijemo! Mene ne zanima tko sta radi u svoja 4 zida nit mi istospolne osobe smetaju. Ono sto meni smeta jest nametanje. Znaci, ako je netko rodjen kao gay, onda cemo tolika propaganda? A to, da se netko rodi kao gay, u to necu ni ulaziti...

HAKOSUKA
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bacelj kaže...
DarthMarkus kaže...

Ne bi vjerovao, ali vecina. Evo ti samo primjer jednoga. Dovoljno je pogledati samo prvih par sekundi s linka

Mene više smeta židovsko-masonska propaganda u njemu, pa Iluminati, ljudi gušteri i militantni ateizam.

Bacelj kaže...

Za par godina ce doci do toga da ce vam i pedofilja biti normalna! i "prirodna"

Misliš postaće normalna i van crkvenih krugova?

Imamo nova kola radi dojma, imamo stav kad nemamo pojma...

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Visak kaže...
Bacelj kaže...
DarthMarkus kaže...

Ne bi vjerovao, ali vecina. Evo ti samo primjer jednoga. Dovoljno je pogledati samo prvih par sekundi s linka

Mene više smeta židovsko-masonska propaganda u njemu, pa Iluminati, ljudi gušteri i militantni ateizam.

Bacelj kaže...

Za par godina ce doci do toga da ce vam i pedofilja biti normalna! i "prirodna"

Misliš postaće normalna i van crkvenih krugova?

Da, to mislim! Ali, crkva(malo c, zbog nepostovanja prema istoj!) je tema za sebe, tu bi se isto moglo svasta napisati!

HAKOSUKA
17 godina
neaktivan
Bacelj kaže...

Da, to mislim! Ali, crkva(malo c, zbog nepostovanja prema istoj!) je tema za sebe, tu bi se isto moglo svasta napisati!

Samo što jedno nema veze s drugim, kao što ti je objašnjeno. LGBT ne čini nikome štetu, dok pedofilija čini. Zato jedno može, a drugo ne može. I zato normalizacija jednog neće dovesti do normalizacije drugog.

11 godina
neaktivan

Aha - svi (ili vecina) popova su pedofili po tebi, i to je cisto ok genralizirat. Ali ako se nešto generalizira o LGBT - Sacuvaj bože, još živi u srednjem vijeku!!!
Nisam vjernik, ali brate mili hipokritizam do daske, evo gledao sam nedavno onaj gay što je mucio zivotinje i masakrirao decka (sve livestreamao) - sta cemo sad?

Podjele kao što sam na pocetku rekao, evo sad svi pricaju o ovom debilnom big brotheru, što su ubacili onog gaya i onog homofoba da su skroz zajedno. Mislite da je to da pošalju neku poruku? Ili da se napravi drama i kaos da ljudi mogu gledat i raspravljat sa rodbinom nedjeljom uz kolače... Dokle više

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.1.2018 23:14 (D3lBoy).
16 godina
neaktivan
Visak kaže...

Samo što jedno nema veze s drugim, kao što ti je objašnjeno. LGBT ne čini nikome štetu, dok pedofilija čini. Zato jedno može, a drugo ne može. I zato normalizacija jednog neće dovesti do normalizacije drugog.

Nadam se da to što govoriš je istina, neke stvari koje vidim da se u nekim krugovima promoviraju su strašna

Iako u debatama slippery slope argument ne drži vodu, u društvu više puta se pokazao istinit, pogotovo kada ljude uhvati histerija, naprimjer nacistička njemačka, inkvizicija, progon vještica (kojes emogu sjetiti). Problem sa progresivnim načinom razmišljanja je da se stalno pokušava biti progresivniji, na štetu i dobrog i lošeg što konzervativci i liberali drže.

Osobno spadam u centar po svemu kao i svaka normalna osoba, osim onih koji su zadrti pa krenu u extrem dali ljevo ili desno, pa da dokažu da su u pravu zatvaraju oči pred nečim što nije baš logično, ispravno, korisno...

Kolege što gore vode raspravu samo se prepucavaju, i dali su u pravu ili krivu neče pustiti ni centimetar, tu ne pokušavaju razviti razumijevanje nego moraju biti u pravu što je tužno

Nadam se da če google stvarno dati fondove onima kojima treba za ovu inicijativu, a ne onima koji imaju njihov svjetonazor, jer do sada nisu baš podupirali različite ideje, a to nije baš "tolerantno". 

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
13 godina
Bacelj kaže...
DarthMarkus kaže...

Ček što je tu LGBT ?

Slike balona i duge na zidu ?

Stari tebi fakat treba pomoć. Ako stvarno imaš dijete (što čisto sumnjam), stvarno mu želim da nađe dobar uzor u životu.

Mislim da je bolje da svoje skrivene tikove odeš na dnevno ili index liječiti, ovo je stvarno odvratno.

Ako je tebi normalno da cijeli fucking svijet propagira pederluk onda tebi treba pomoci! Da se razumijemo! Mene ne zanima tko sta radi u svoja 4 zida nit mi istospolne osobe smetaju. Ono sto meni smeta jest nametanje. Znaci, ako je netko rodjen kao gay, onda cemo tolika propaganda? A to, da se netko rodi kao gay, u to necu ni ulaziti...

Lupetaš gluposti i izvrćeš temu.

Rekao si da ti se nameće nešto "fantomskom" novorođenom djetetu. Dokazao si samo da si plitak ko tepsija za burek i da muljaš.

Ponovo mi daj navedi gdje se u onom crtiću nešto nameće... 

P.S. Mišljenje srpskih radikala na yt ću pogledat nikad.

Visak kaže...

Znaš koja ti je logika pod "nameću mi".

Prije referenudma bio je onaj prilog o onoj babi iz Imotskog, što se boji da će joj peder (ko kobac) odnit dite.

To ti je taj sklop. Ono hetero si, gledaš tv i onda ti peder iskoči (u obliku slike na zidu) i nametne TEBI i djetetu da morate bit pederi.

Nema veze što se rodiš hetero - jednostavno postaneš peder pomoću subverzivnih poruka. (oprostite na riječniku)

Stvarno ona da su "najveći homofobi zapravo latentni homoseksualci " sve više ima smisla.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.1.2018 23:42 (DarthMarkus).
17 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Aha - svi (ili vecina) popova su pedofili po tebi, i to je cisto ok genralizirat. Ali ako se nešto generalizira o LGBT - Sacuvaj bože, još živi u srednjem vijeku!!!
Nisam vjernik, ali brate mili hipokritizam do daske, evo gledao sam nedavno onaj gay što je mucio zivotinje i masakrirao decka (sve livestreamao) - sta cemo sad?

Ako igdje vlada hipokrizija, onda je to među vjernicima, jer konkretna sranja koja rade svećenici se opravdavaju na sve moguće načine, dok se drugima spočitavaju i nepostojeća djela (oni će nama, znamo mi to, raditi ovo ili ono). Boje se pedera i pedofila više od ičega, ali kad se stotine takvih otkriju u Crkvi, samo sliježu ramenima. Pederi i pedofili su nezgodni samo ako djeluju van crkve?

Danas u Mir i dobro deset minuta o tome kako mediji prenapuhuju 'neke ekscese' umjesto da se bave 'važnim stvarima'. Valjda kad profesor uči djecu u školi koga bi sve trebalo ubiti, to nije vijest, nego novinsko žutilo? 

8 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Podjele kao što sam na pocetku rekao, evo sad svi pricaju o ovom debilnom big brotheru, što su ubacili onog gaya i onog homofoba da su skroz zajedno. Mislite da je to da pošalju neku poruku? Ili da se napravi drama i kaos da ljudi mogu gledat i raspravljat sa rodbinom nedjeljom uz kolače... Dokle više

ako se devijantno ponašanje ne kažnjava ili se neadekvatno kažnjava i prešutno odobrava slanjem prijestupnika u drugu župu ili neizručivanjem civilnim sudovima tada to ponašanje ulazi u zonu hipokrizije odnosno prešutnim odobravanjem prelazi u normalu i teško je ne zapitati se kada će postati normalizirano i na mala vrata ući u škole primjerice putem vjeronauka...

LGBT po difoltu nikom ne čini nažao dok Pedofilija difoltno propagira silovanje koje katolička crkva propagira nekažnjavanjem, nema tu licemjerja ni dvostrukih standarda već dva milenija stida od vlastitog tijela i svake vrste seksualnosti osim u reproduktivne svrhe

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.1.2018 0:31 (Louis Pluto).
11 godina
neaktivan

Promašili ste poantu. Ne branim crkvu, vec genralizirate, mogu se kladit da ima masu puta više gayeva koji su loši ljudi nego svecenika, statisticki gledano, više ih je, vece su šanse da ces naletit na gay ubojicu/pedofila/silovatelja etc. Tako da bi ih po vašoj logici trebali tako sve gledat jer određeni postotak je takav? Zar ne?

Na stranu koliko crkva ima problema, no vi pricate kao da je to neka pedofilska udruga. I da "pederi" vam nije baš PC izraz, dobili bi lekciju od prosjecnog LGBTovca zbog tog.

13 godina
D3lBoy kaže...

Promašili ste poantu. Ne branim crkvu, vec genralizirate, mogu se kladit da ima masu puta više gayeva koji su loši ljudi nego svecenika, statisticki gledano, više ih je, vece su šanse da ces naletit na gay ubojicu/pedofila/silovatelja etc. Tako da bi ih po vašoj logici trebali tako sve gledat jer određeni postotak je takav? Zar ne?

Shit of the year pajdo. Bez ljutnje...

Btw, odakle si izvadio to podatke ? Iz HR ? Ti si svjesten da seksualna orijetacija neke osobe nema utjecaj na potencionalnu pedofiliju, silovanje i ubojstva ?

A znaš što dokazano ima ? Celibat/apstinenecija...Dakle ono što se gayevima tura da je neprirodno popovi tkđ. nose na leđima. I još licemjerno napadaju druge.

Vjerujem da se nisi puno družio sa lgbt osobama da bi govorio kakvi su. O svećenicima vjerujem da znaš puno više.

Najsmješnije od svega, ja uopće nisam liberalan, samo isitinski MRZIM neukost, osuđivanje, pohlepu i LICEMJERSTVO. DAKLE TREBA BIT JEBENI ČOVJEK u ovom mutavom vremenu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.1.2018 1:57 (DarthMarkus).
11 godina
neaktivan

Izvadio sam iz logike, ali satiricno na onaj komentar kako je crkva=pedofilija - poanta iza komentara je da nema veze tko si i sta si i da supaka ima svuda, svih boja, spolova i nacionalnosti. Isto to mogu i ja tebi reci "Ti si svjestan da biti svecenik nema utjecaja na to jel pedofil ili ne?
Što je neko pop ne znaci da ce bit pedofil, kao što i ako je netko LGBT ne znaci da je ubojica/silovatelj.... Totalno ne povezano, koliko pedofila ima oko nas je jezivo, no njih se iz nekog razloga (kod nas i u svijetu) drži anonimnima. I samim time nemaju toliko jak medijski efekt kao kad se to dogodi u crkvenim redovima, što je iz nekog razloga skandaloznije i šokantnije, kao da su višlja moralna bića od ostatka naroda. Pedofilija je bolest i nema granicu ili posebna obilježja - Jednako je odvratno napravio to papa ili neki random kreten (meni kao ateistu).

Pogledajte samo na YT ekipu što lovi pedofile (ne to catch a predator), more ih ima, svuda, mladih - starih, jako puno starijih muškaraca koji traže dječake, kao i curice, a nisu svecenici. Moja poanta je da ako ces tako gledat, da zbog određenog broja incidenata u crkvi ces zvat cijelu zajednicu pedofilima onda možeš i okrenut stolove, na svijetu ima puno puno puno više gay osoba nego što je svecenika, kao što ima i puno više ljudi koji vole pivo nego što je naftnih istražitelja, i od tolikog broja gay osoba sigurno je nekoliko posto pedofila, kao i straight osoba. Ne povezano? O tom i pricam, svatko može bit svakakav...

Nisam se družio, nit sam išta loše rekao o njima da bi ti tako šta zakljucio. Cijelo vrijeme i pricam da ako je netko gay, pop, trans ili Davor Šuker - ne znaci da ce zbog određenog postotka ili grupe, svi ili vecina bit takvi, odnosno to što jesu ne određuje kakvi su ljudi.

I ne mislim da celibat/apstinencija ikog može napravit pedofilom, ako je netko pedo - pedo je, to je mentalni problem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.1.2018 2:16 (D3lBoy).
8 godina
protjeran
17 godina
neaktivan
Ne znam da li mene ide da sam rekao Crkva=pedofilija, jer nisam. Ono što sam rekao je da Crkva štiti pedofile u svojim redovima, i ta zaštita nije sporadična, nego sustavna, s najviših pozicija iz Vatikana (ne sam Papa, ali visokopozicionirani kardinali). To cijelu Crkvu čini odgovornom za ta djela.

S druge strane ta ista Crkva plaši ljude opasnostima homoseksualizma i prikazuje homoseksualce kao pedofile iako sama štiti one koji to dokazano jesu.

Ne znam može li dvoličnije.
17 godina
neaktivan
@Paolo Maldini

To je ono što nacionalisti i vjernici ne shvaćaju, da su oni identični onima 's druge strane'. Da se Thompson rodio u Srbiji pjevao bi četničke pjesme i križao se s tri prsta, da se rodio u BiH klanjao bi i prijetio crtačima Muhameda.

To je isti tip ljudi koji se mrzi međusobno zbog površinskih različitosti, a zajednički mrze nas zbog suštinskih različitosti.
17 godina

Odlutali ste s teme.

3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Drago kaže...

Odlutali ste s teme.

Mislili smo da je youtube i tebi dao neku pinku da budeš tolerantniji. 

8 godina
protjeran

Mislim da bi youtube-u bilo pametnije da je izgradio neka sklonista za siromasne ili ulozio u razvoj lijeka za rak, makar u obliku nanita, nesto takvoga...

Novac koji ide na pranje mozga ljudima je bacen novac, jer nisu svi u americi, negdje ima i ljudi koji na pucanje na oluju iz vatrenog oruzja gledaju sa podsmjehom, kao i na amere opcenito, a kamoli na blesave spike sa tolerancijom...

Em sto su najgluplja nacija, em sto su vodeca u svijetu, em sto se zele nametnuti drugima sa spikom da je njihovo razmisljanje ispravno....upravo zato smatram da jutube baca novce koji bi mogli biti puno bolje potroseni...ima ljudi koji ne bi gladovali da imaju samo dvisto kuna vise misecno, a ne davati tolike novce nekome tko to nije ni trazio niti ih zasluzuje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pričaš gluposti, jer nisi niti pogledao tko je dobio novac, nego ti na jetra ide sama ideja o toleranciji jer je mržnja dio našeg identiteta.

A dvjesto kuna i sam možeš dati nekome kome treba, no lakše je laprdati o tome kome je netko drugi dao svoje novce.
8 godina
protjeran
Visak kaže...
Pričaš gluposti, jer nisi niti pogledao tko je dobio novac, nego ti na jetra ide sama ideja o toleranciji jer je mržnja dio našeg identiteta.

A dvjesto kuna i sam možeš dati nekome kome treba, no lakše je laprdati o tome kome je netko drugi dao svoje novce.

Točno. Pisalo je da ide na toleranciju, nisam dalje istraživao. Ja osobno nisam u stanju mrziti duže od možda sat vremena. Zamorno mi je to. Ja sam inače osoba koja kad vidi da crnac ukrade ratkapu ne veli ništa...kad vidim da od sto crnaca 99 ukrade ratkapu, velim da ima svakakvih crnaca, a kad od sto crnaca vidim da ih je sto ukralo ratkapu, sklon sam tvrditi da crnci kradu ratkape.

Dakle, ako je potonje istina, ja bih glasovao za zatvorsku kaznu za kradju ratkapa, no pritom ne bih mrzio crnce, jednostavno sam na svoje oci vidio da to svi oni rade. Dakle ne mrzim ja LGBT nego tocno znam kakvi su i sto rade i ako me se ista bude pitalo u svezi njih, glasovat cu protiv, kao sto sam glasovao za na referendumu za brak...

8 godina
neaktivan
Gorstak79 kaže...

Točno. Pisalo je da ide na toleranciju, nisam dalje istraživao. Ja osobno nisam u stanju mrziti duže od možda sat vremena. Zamorno mi je to. Ja sam inače osoba koja kad vidi da crnac ukrade ratkapu ne veli ništa...kad vidim da od sto crnaca 99 ukrade ratkapu, velim da ima svakakvih crnaca, a kad od sto crnaca vidim da ih je sto ukralo ratkapu, sklon sam tvrditi da crnci kradu ratkape.

Dakle, ako je potonje istina, ja bih glasovao za zatvorsku kaznu za kradju ratkapa, no pritom ne bih mrzio crnce, jednostavno sam na svoje oci vidio da to svi oni rade. Dakle ne mrzim ja LGBT nego tocno znam kakvi su i sto rade i ako me se ista bude pitalo u svezi njih, glasovat cu protiv, kao sto sam glasovao za na referendumu za brak...

lgbt krade ratkape pa si na referendumu za brak glasao protiv?

13 godina

Boja kože i seksualna orjentacija dokazano imaju vezu sa krađom ratkapa.

Dokazao "Institut Franjo Arapović" na nasumičnon odabiru između 50 krkanoida.

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
protjeran

vidim da sam intelektualno nadjacan, pa cu se povuc...

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Ne...Samo daj vezu melanina u koži i krađe ratkapa i voila.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Louis Pluto kaže...

lgbt krade ratkape pa si na referendumu za brak glasao protiv?

DarthMarkus kaže...

Boja kože i seksualna orjentacija dokazano imaju vezu sa krađom ratkapa.

Dokazao "Institut Franjo Arapović" na nasumičnon odabiru između 50 krkanoida.

DarthMarkus kaže...

Ne...Samo daj vezu melanina u koži i krađe ratkapa i voila.

Dali ste nekada čuli za usporedbu? (ne pričam o kvaliteti dotične)

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
8 godina
neaktivan
ivan262 kaže...

Dali ste nekada čuli za usporedbu? (ne pričam o kvaliteti dotične)

objasni mu, kako je trebao usporediti

100 posto crnaca bi slao u zatvor i ljudima zabranjivao brakove jer su lgbt a sve zato jer on točno zna kakvi su i što rade... što je najbolje on misli kako su to pitanja na koja ima pravo dati odgovor koji direktno utječe na njihove živote, jer on točno zna i veliki je stručnjak...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice