Nekakav ups

poruka: 3
|
čitano: 1.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
offline
Nekakav ups

Pitanje, postoji li na e ebayu nekakav usb ups ? Malo mi je teško objasniti ali danas mi je sinulo da bi mi to dobro došlo. 

 

Ovako nosim slušne aparate koji se pune, dakle dok su na punjaču oni se pune, kad nestane struje slušni aparati se automatski pale. tako su podešeni. Mogu ja paliti na tipke ali ne želim jer mi je ovo praktičnije. 

 

Sad pitanje

 

Ja bi to spojio na powerbank da može da powerbank održava ili puni slušne aparate kada nestane struje. Istodobno je prikopčan na struju taj powerbank.  Pa sam pomislio da će se na taj način powerbank brzo pokvariti kada bude stalno na struji jer to očito degradira njegovu bateriju. 

Danas se sjetio, možda bi mogao na ebayu nači nekakav usb ups, nakoji bi prikopčao u struju, a na drugoj strani  powerbank. i kad nestane struje, on se automatski prebacuje na powerbank. 

Postoji li takvo nešto ? 

 

 
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Nekakav ups

Kupi veći powerbank kao što je Redmi 20000mAh, on će ti na punjaču držat godinama i jednom kad krepa kupiš drugi za 30ak €.

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
offline
Re: Nekakav ups

kako znaš da bude trajao godinama? Dali je to provjereno ? Ima li netko iskustvo tj da proviri iznutra kako radi kad je na struji? 

 

 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice