Backup podataka

poruka: 5
|
čitano: 4.763
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
offline
Backup podataka

Koji program preporučujete za backup podataka? Pri tome mislim na neki ozbiljiniji, ne nužno i beplatan. Nije ni bitno da radi image jer i tako dok dok dođem u situaciju da ga moram vratit, već su se svi driveri promijenili a uglavnom je i software izašao u novim inačicama pa mi je danas uz ovakav ritam malo i smiješno radit image (više vremena potrošim na deinstalaciju pa ponovnu instalaciju svježih stvari nego da radim sve ispočetka), ali podatke moram imati na sigurnom. A jednako mi je bitno i da program provjeri integritet prenesenih podataka jer sam nedavno imao problem sa eksternim hardom na koji sam sve uredno zapisivao i živio u uvjerenju da sam siguran ali sam nakon nekoliko tjedana shvatio da većinu podataka više ne mogu upotrijebiti sa njega. Ja osobno koristim Genie backup manager pro ali sam uvijek u potrazi za nečim boljim. Sve one koji ne rade backup ( a po anketi na BOL-u, ima ih previše) imam jednu rečenicu: "Noa je sagradio arku prije potopa!"

 
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
RE: Backup podataka

Acronis i Symantec.


Frankly, my dear, I don't give a damn.
16 godina
neaktivan
offline
Backup podataka

Symantec Norton Ghost 14 (legenda je legenda makar mi šutjeli o tome)!


AMD Athlon64 X2 4000+, Gigabyte GA-M56S-S3, 2x1GB DDR2 Kingmax 800 Mhz, ATI Radeon HD2600XT, Hitachi 250 GB SATA II, Maxtor 250 GB SATA II, Samsung DVD-RW, Logitech Wireless Keyboard & Mouse !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
offline
RE: Backup podataka

Acronis i Ghost svakako.. i jedan i drugi su za pohvalu i ne treba ti vise. Cak mislim da Ghos ima opciju snimanja direktno na DVD a ne mora ici na particiju dok Acronis misli da nema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2008 0:16 (DOPE).
16 godina
neaktivan
offline
Backup podataka

Ja imam jos jedan "normalni" hard i meni je odlicno. Ako se i nesto smrda sa Windowsima, formatiram i instaliram windowse ponovo i gotovo.

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice