Oblivion

poruka: 306
|
čitano: 95.875
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Oblivion
Cryogenic kaže...

35 sati unutra i vratilo me nazad u mladost, igra radi i izgleda fantasticno na 4060ti, 2k@120fps, nutra i vanka, ultra detalji, dlss performance i fg on, bez fg je 100-110 fps'a, 4k, 60-70 fps'a, nema stuttera, sve radi fluidno. Nemam riječi za remaster i čekamo morrowind, mislim da će Todd izmilkat i Morrowind remaster do izlaska ES6, svakako win win situacija.

Daj još jednom reci kako ti super radi na toj promašenoj kartici, ova 2x nije bilo dovoljno....tješiš sam sebe

13 godina
Wiz3m4n kaže...
Cryogenic kaže...

35 sati unutra i vratilo me nazad u mladost, igra radi i izgleda fantasticno na 4060ti, 2k@120fps, nutra i vanka, ultra detalji, dlss performance i fg on, bez fg je 100-110 fps'a, 4k, 60-70 fps'a, nema stuttera, sve radi fluidno. Nemam riječi za remaster i čekamo morrowind, mislim da će Todd izmilkat i Morrowind remaster do izlaska ES6, svakako win win situacija.

Daj još jednom reci kako ti super radi na toj promašenoj kartici, ova 2x nije bilo dovoljno....tješiš sam sebe

Ne postoji loša/promašena kartica, samo nekompetentne osobe mogu reć za karticu da je loša, postoji samo loša cijena, za 350 eura više nego dobra, nema šta ne vrti, neko za 3500  ja za 350, skoro isti doživljaj a razlika u lovi extremna, šta bi tješio sam sebe, dapače, odlično složen deal. Nakon prodane 3070 bez gare za 300 eura nadodao 50 eura, uzeo 4060ti sa dvije i pol godine gare, nisam ništa izgubio, dobio tišu karticu sa nižim temperaturama i sa nižom potrošnjom, ti nisi sposoban za manje pare dobit više pa si sad malo jelaousy, pogotovo neko nadobudan poput tebe koji traži 300 eura za 3060ti bez gare. Ono halo, jel prodana? Nije? Ne čudi me. Čudno kako nije osvanula na forumu po toj cijeni, a drugdje je, if you know what i mean. Ja uglavnom uživam za ultra male pare sa garom, trouble free dvije i pol godine. Svakako sretno i bilo bi bolje da živiš i pustiš druge da žive i da si napraviš jednu gastroskopiju obzirom na inače tvoj malo živčaniji nabrijaniji i netolerantniji nastup ovdje na forumu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2025 21:36 (Cryogenic).
12 godina

Ne branim kolegu, niti napadam tebe.

Al da se tenzije smire, naveo bi razlog kojeg smatram okidacem.

O toj 4060 pjevas hvalospjeve, koji se ne slazu sa svim review-ovima po netu.

Takvo "evanđenlje" po nvidii posebno zivcira "trzvene forumase koji vide STOP napredka serije XX60 vec trecu genraciju.

O B L I V I O N. samo gustajte.

Lps

scion of the storm
13 godina
metallic kaže...

Ne branim kolegu, niti napadam tebe.

Al da se tenzije smire, naveo bi razlog kojeg smatram okidacem.

O toj 4060 pjevas hvalospjeve, koji se ne slazu sa svim review-ovima po netu.

Takvo "evanđenlje" po nvidii posebno zivcira "trzvene forumase koji vide STOP napredka serije XX60 vec trecu genraciju.

O B L I V I O N. samo gustajte.

Lps

Također ne napadam nikoga niti radim tenzije, vidi se ko prvi radi tenzije i ko treba na gastroskopiju, dal se ko ili ja slaže/ne slaže sa revjuvima po netu il ne, nebitno,  ali brojke ne lažu, fps'ove nemožemo osporiti, da je kartica u dućanu 350 eura revjuvz bi bili potpuno drugačiji, ti revjuvzi su bazirani na cijenama jelda, isplativo neisplativo, u mojem slučaju isplativo. Forumaši koji su trigger happy bi trebali osim gastroskopije prvo gledat na cijenu te onda kretat od cijene pa nadalje. Naravno da su hvalospjevi za karticu od 350 eura, jel bi bili hvalospjevi za tu istu karticu za 597 eura (adm)? Naravno da ne, nebi je ni kupio. Tako da i ti revjuvzi nemogu reć ništa pametno za tu karticu od 597 eura. Ima i bolje i jeftinije od te cijene. Ja sam spasio investiciju od 300 eura da mi ne propadnu, izgubio sam kolko vidim 3 i pol fps'a, a kako drugi kolega kaže, to je dubooko puuuuno ispod 3070 na svim testovima, eto 3,5 fps'a je iznimno puuuuno. . A samo stranica naprijed, op 4060ti, 3-4 fps'a jača od 3070. Izgubit 3.5 fps'a a spasit 300 eura i dobit tišu karticu sa 3 venta, manjom potrošnjom i manjim temperaturama, uopće neznam di mi je glava bila. . Sad odo uživat na 2k@120@106W, ultra details.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2025 21:41 (Cryogenic).
17 godina

. Ajme romana i opravdanja....Oblivion je super

4 godine
Cryogenic kaže...

4060ti 

ultra details

dlss ultra performance

FG on

4k

underground 110-130 fps

world 54-70

125W

2k

underground 154-195 fps

world 90-112

100-125W

Igra izgleda fantastično na obje reze, nema nikakvog laga dok je FG on, ne primjećujem neku bitnu razliku između razina dlss'a, nema nikakvog stuttera i sve je butter smooth, grafa tiha i "hladna". 2x došlo do CTD'a na quickloadu, valjda će ispeglat. 

Igra radi odlicno s obzirom kako izgleda i koliko je u5 zahtjevan iz istih razloga, FG radi fantasticno u igri kome ne smeta minimalno zamjetni lag a dize fps da te bog sacuva
1440p high/ultra,mix imam 200fpsa, igru vrtim u 5k na lock s 60, Izgleda aaaaaabnooooormalnooooo!Svaka ima dala, iako mi je igra prelagana i nema nikakve nagrade za dizanje tezine ali ok prezivjet cemo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice