Oblivion

poruka: 318
|
čitano: 106.135
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Oblivion
Cryogenic kaže...

35 sati unutra i vratilo me nazad u mladost, igra radi i izgleda fantasticno na 4060ti, 2k@120fps, nutra i vanka, ultra detalji, dlss performance i fg on, bez fg je 100-110 fps'a, 4k, 60-70 fps'a, nema stuttera, sve radi fluidno. Nemam riječi za remaster i čekamo morrowind, mislim da će Todd izmilkat i Morrowind remaster do izlaska ES6, svakako win win situacija.

Daj još jednom reci kako ti super radi na toj promašenoj kartici, ova 2x nije bilo dovoljno....tješiš sam sebe

14 godina
Wiz3m4n kaže...
Cryogenic kaže...

35 sati unutra i vratilo me nazad u mladost, igra radi i izgleda fantasticno na 4060ti, 2k@120fps, nutra i vanka, ultra detalji, dlss performance i fg on, bez fg je 100-110 fps'a, 4k, 60-70 fps'a, nema stuttera, sve radi fluidno. Nemam riječi za remaster i čekamo morrowind, mislim da će Todd izmilkat i Morrowind remaster do izlaska ES6, svakako win win situacija.

Daj još jednom reci kako ti super radi na toj promašenoj kartici, ova 2x nije bilo dovoljno....tješiš sam sebe

Ne postoji loša/promašena kartica, samo nekompetentne osobe mogu reć za karticu da je loša, postoji samo loša cijena, za 350 eura više nego dobra, nema šta ne vrti, neko za 3500  ja za 350, skoro isti doživljaj a razlika u lovi extremna, šta bi tješio sam sebe, dapače, odlično složen deal. Nakon prodane 3070 bez gare za 300 eura nadodao 50 eura, uzeo 4060ti sa dvije i pol godine gare, nisam ništa izgubio, dobio tišu karticu sa nižim temperaturama i sa nižom potrošnjom, ti nisi sposoban za manje pare dobit više pa si sad malo jelaousy, pogotovo neko nadobudan poput tebe koji traži 300 eura za 3060ti bez gare. Ono halo, jel prodana? Nije? Ne čudi me. Čudno kako nije osvanula na forumu po toj cijeni, a drugdje je, if you know what i mean. Ja uglavnom uživam za ultra male pare sa garom, trouble free dvije i pol godine. Svakako sretno i bilo bi bolje da živiš i pustiš druge da žive i da si napraviš jednu gastroskopiju obzirom na inače tvoj malo živčaniji nabrijaniji i netolerantniji nastup ovdje na forumu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2025 21:36 (Cryogenic).
12 godina

Ne branim kolegu, niti napadam tebe.

Al da se tenzije smire, naveo bi razlog kojeg smatram okidacem.

O toj 4060 pjevas hvalospjeve, koji se ne slazu sa svim review-ovima po netu.

Takvo "evanđenlje" po nvidii posebno zivcira "trzvene forumase koji vide STOP napredka serije XX60 vec trecu genraciju.

O B L I V I O N. samo gustajte.

Lps

scion of the storm
14 godina
metallic kaže...

Ne branim kolegu, niti napadam tebe.

Al da se tenzije smire, naveo bi razlog kojeg smatram okidacem.

O toj 4060 pjevas hvalospjeve, koji se ne slazu sa svim review-ovima po netu.

Takvo "evanđenlje" po nvidii posebno zivcira "trzvene forumase koji vide STOP napredka serije XX60 vec trecu genraciju.

O B L I V I O N. samo gustajte.

Lps

Također ne napadam nikoga niti radim tenzije, vidi se ko prvi radi tenzije i ko treba na gastroskopiju, dal se ko ili ja slaže/ne slaže sa revjuvima po netu il ne, nebitno,  ali brojke ne lažu, fps'ove nemožemo osporiti, da je kartica u dućanu 350 eura revjuvz bi bili potpuno drugačiji, ti revjuvzi su bazirani na cijenama jelda, isplativo neisplativo, u mojem slučaju isplativo. Forumaši koji su trigger happy bi trebali osim gastroskopije prvo gledat na cijenu te onda kretat od cijene pa nadalje. Naravno da su hvalospjevi za karticu od 350 eura, jel bi bili hvalospjevi za tu istu karticu za 597 eura (adm)? Naravno da ne, nebi je ni kupio. Tako da i ti revjuvzi nemogu reć ništa pametno za tu karticu od 597 eura. Ima i bolje i jeftinije od te cijene. Ja sam spasio investiciju od 300 eura da mi ne propadnu, izgubio sam kolko vidim 3 i pol fps'a, a kako drugi kolega kaže, to je dubooko puuuuno ispod 3070 na svim testovima, eto 3,5 fps'a je iznimno puuuuno. . A samo stranica naprijed, op 4060ti, 3-4 fps'a jača od 3070. Izgubit 3.5 fps'a a spasit 300 eura i dobit tišu karticu sa 3 venta, manjom potrošnjom i manjim temperaturama, uopće neznam di mi je glava bila. . Sad odo uživat na 2k@120@106W, ultra details.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.4.2025 21:41 (Cryogenic).
17 godina

. Ajme romana i opravdanja....Oblivion je super

4 godine
Cryogenic kaže...

4060ti 

ultra details

dlss ultra performance

FG on

4k

underground 110-130 fps

world 54-70

125W

2k

underground 154-195 fps

world 90-112

100-125W

Igra izgleda fantastično na obje reze, nema nikakvog laga dok je FG on, ne primjećujem neku bitnu razliku između razina dlss'a, nema nikakvog stuttera i sve je butter smooth, grafa tiha i "hladna". 2x došlo do CTD'a na quickloadu, valjda će ispeglat. 

Igra radi odlicno s obzirom kako izgleda i koliko je u5 zahtjevan iz istih razloga, FG radi fantasticno u igri kome ne smeta minimalno zamjetni lag a dize fps da te bog sacuva
1440p high/ultra,mix imam 200fpsa, igru vrtim u 5k na lock s 60, Izgleda aaaaaabnooooormalnooooo!Svaka ima dala, iako mi je igra prelagana i nema nikakve nagrade za dizanje tezine ali ok prezivjet cemo.

4 godine
Oblivion

Novi driveri, forsanje dlss4 kroz nvida app na 4k@high/ultra

, rt on, fg daje vani konstantnih 200fpsa
 Izgleda ajme meni

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

jos da skines engine.ini sa nexus modsa dobio bi jos 20 - 30 fps...

12 godina
Oblivion

kaj jos nije bilo nikakvih zakrpa?znaci igra se moze proci bez bugova i rusenja?

1 0 hvala 0
5 mjeseci
GSP kaže...

kaj jos nije bilo nikakvih zakrpa?znaci igra se moze proci bez bugova i rusenja?

Nema patcha još, ali sigurno će ga biti. Ja sam na 60 sati, prešao main quest i sve quildove. Najgore stvari su rušenja, ali nije tako strašno, za 30 sekundi si natrag u igri. Nema game breaking bugova i može se komotno odigrati do kraja....

4 godine
GSP kaže...

kaj jos nije bilo nikakvih zakrpa? znaci igra se moze proci bez bugova i rusenja?

Bugovi su smijesni najgore kaj mi se desilo da se neki npc nepomakne i sl, rusenje nisam imao niti jedno igra radi top!

17 godina
Oblivion

Još samo Mage guild. I onda idem po gradovima rješavati preostale side questove. Glavni quest i shivering isles sam isto riješio. Nekih problema s igrom nisam imao u ovih cca 80 sati.

Jedino što igri zamjeram je skaliranje težine i opreme koje dođe do plafona puno pre brzo (mislim da sam negdje vidio da je lv23, 25 dovoljan za spawn najboljih itema) tako da mi je zadnjih 20 sati manje napeto po tom pitanju.

Stvar spašava genijalni side content i guildovi. Uglavnom prvi put baš IGRAM Oblivion (original sam doslovno par sati jer tada nisam imao HW za to i nikad mu se nisam vratio) i poslije ovog, jako, jako teško ću se vratiti Skyrimu. Još ne mogu vjerovati koliko je tamo kraći i lošiji dio s Dark Brotherhoodom.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
2 0 hvala 0
5 mjeseci

Meni je Morrowind i dalje br. 1. Sjećam se kako smo pizdili na Oblivion da je "razvodnjen" u odnosu na Morrowind, a onda kad pogledaš Skyrim, vidiš da je sve to ošlo u još pliće causal vode.

Skyrim mi je dobra igra ali mi je loš kao RPG.

Ja sam na 66 sati gameplaya, level 30, svi bitni atributi su mi 100+, stoga ni ja više ne ganjam levele jer nema smisla. Prešao sve frakcije i side questove na koje sam naletio. Znam da ih imam još hrpu poput Daedric ali sam se zasitio i nisam siguran da ću više igrati. I ovako sam fine sate ulupao i mislim da se sada prebacujem na druge igre.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2025 22:39 (KTM).
13 godina
A Morrowond je u srcu, ma da me Oblivion najviše uzeo(original) . Lvl 25 sam, malo mi više nije napeto toliko kad sam maxan. Isto ko KTM, Skyrim mi nije nikad sjeo ko ova dva.

Moram istaknut onaj Lumen RT efekt u postavkama . Isusatiboga što je to brutalno ludo. Tamo u Blackwoodu pred večer, ona močvara i sjene, pa to je ludilo. Druga stvar je kod inna of the ill omena. Ti navečer ulaziš, a Oblivion gate ti svjetli u pozadini. Kad sam komp prebacio na Oled, usro sam se. Nigdje nisam vidio da su sjene bolje odrađene u nekom open worldu. Samo zbog ovoga mi je drago što sam spržio lovu na grafu.

Treća stvar je što sam se navukao na Lore. Ima neki Fudge Australac odličan kanal. Baš mi je ovo došlo ko naručeno.
Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2025 23:34 (DarthMarkus).
Moj PC  
1 0 hvala 0
5 mjeseci
Ajd šibni lik za Lore...
13 godina
Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Lovac kaže...

Još samo Mage guild. I onda idem po gradovima rješavati preostale side questove. Glavni quest i shivering isles sam isto riješio. Nekih problema s igrom nisam imao u ovih cca 80 sati.

Jedino što igri zamjeram je skaliranje težine i opreme koje dođe do plafona puno pre brzo (mislim da sam negdje vidio da je lv23, 25 dovoljan za spawn najboljih itema) tako da mi je zadnjih 20 sati manje napeto po tom pitanju.

Stvar spašava genijalni side content i guildovi. Uglavnom prvi put baš IGRAM Oblivion (original sam doslovno par sati jer tada nisam imao HW za to i nikad mu se nisam vratio) i poslije ovog, jako, jako teško ću se vratiti Skyrimu. Još ne mogu vjerovati koliko je tamo kraći i lošiji dio s Dark Brotherhoodom.

kak mislis jos samo mage guild,pa to se prvo rješava zbog spellcraftinga -.-

17 godina
Osim ako igraš s ne-mageom pa ti je svejedno.
The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice