Apple dosegao vrijednost od 2 bilijuna dolara
- poruka: 25
- |
- čitano: 7.640
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bravo za poduzece malog covijeka koja brine za potlacenog malog covijeka i koja je hip i moderna i urbana i sve sto vole mladi i nije znojni debeli Balmer i stari dedo Gates koji nezna tiktokat i misli unutar kutije i bravo za malu kompaniju koja misli za malog covijeka pa tako brine o malom covijeku tako da Netflixu i Amazonu uzima samo 15% provizije za App Store a kako brine o infrastrukturi i malom covijeku developeru daje pristup milijunima korisinka onda malom covijeku developeru uzima i manje pa uzima samo 30% sto je manje od Amazonovih 15% jer je malom covijeku potrebna infrastruktura a Jefu Bezosu treba manja jer ima Amazon i bravo jer su bas hip moderni urbani i kul i van kutija!
Bravo!
Dao bog da svi mali covijeki daju jos vise pa da Apple uzima 40% i da dogodine bude 3 trilijuna jer smo hvala bogu na vrijeme stopirali monopol debelog Balmera!
Bravo za poduzece malog covijeka koja brine za potlacenog malog covijeka i koja je hip i moderna i urbana i sve sto vole mladi i nije znojni debeli Balmer i stari dedo Gates koji nezna tiktokat i misli unutar kutije i bravo za malu kompaniju koja misli za malog covijeka pa tako brine o malom covijeku tako da Netflixu i Amazonu uzima samo 15% provizije za App Store a kako brine o infrastrukturi i malom covijeku developeru daje pristup milijunima korisinka onda malom covijeku developeru uzima i manje pa uzima samo 30% sto je manje od Amazonovih 15% jer je malom covijeku potrebna infrastruktura a Jefu Bezosu treba manja jer ima Amazon i bravo jer su bas hip moderni urbani i kul i van kutija!
Bravo!
Dao bog da svi mali covijeki daju jos vise pa da Apple uzima 40% i da dogodine bude 3 trilijuna jer smo hvala bogu na vrijeme stopirali monopol debelog Balmera!
Ja sam im ponudio da im dam 50%, ali odbili su me. Kazu da je to previse i da je 30% dovoljno. Zivio Apple
Bravo!
Slobodno napravi platformu i naplacuj i po 100%. Naravno ako mozes.
da mi je samo pola od toga bilo bi dobro
a one godine iza će biti na 4, kad počnu ekrane posebno prodavati i naplaćivati gledanje u ekran po minuti, dok rulja viče toooo, želimo plaćati još više!
Da bez Jobsa ne ide?
Može se ekipa ismijavati s adapterima i koječim drugim, ali činjenica je da im sve više novca dolazi od usluga.
A tek kad krenu njihovi vlasiti procesori u računalima ... još jedan segment u kojem mogu fino rasti.
Što to znaci za korisnike i developere?
Pa prilično velika sigurnost i rasprostranjenost platforme iza koje stoji fini kapital koji bi trebao uspješno prebroditi izazove na mnogim područjima. A mislim da su i dioničari zadovoljni.

Nisam bas siguran da su balkanci za poslusati :)
Ako ovako nastave, možda doguraju i do trilijuna
čestitke svim dioničarima, posebno Petricu 😁
Fanovi: jeah, to, svrš...
Apple: žmik, žmik, žmik...
Fanovi: jeah, to, jeah, svrš...
Apple: žmik, žmik, naguz...
Fanovi: svrš, jeah, to...
Apple: žmik, naguz, naguz, žmik...
Fanovi: to, svrš, jeah...
Apple: naguz, žmik, naguz, žmik...
Fanovi: o jeah, svrš, to...
Apple: naguz, naguz, žmik, žmik...
Fanovi: svrš, to, jeah, svrš...
.

U svijetu gdje virtualne haljine za virtualne barbike se prodaju po 1000$ - opce me ne cudi ovako napuhana cijena u sjebanom sistemu...
Ovi ko da zive u doba najzesce hiperinflacije.
Poznam vise ljudi kojima je iphone statusni simbol i trose preko realnih mogucnosti da si kupe jedan od 5000-6000 kn.
Samo da se mogu pokazati.
Inace realne potrebe u pogledu mobitela im moze zadovoljit i android od 1000 kn.
Apple je postao statusni simbol kao louis vuitton i slicne modne gluposti. Nikome ne treba rolex kad i obican casio od 500 kn savrseno i bez greske pokazuje vrijeme.
Ali postoji nesto sto se zove tastina i kod nekih ljudi je potreba za zadovoljavanjem tastine velika.
Na taj nacin treba promatrati apple, to je luksuzna elektronika za pokazivanje drugima i zadovoljavanje vlastitih tastina.

Ako se kupuje onda se kupuje jace konfiguriran, bez obzira na cijenu, onima koji zele najbrzu konfiguraciju koja vrti macOS. I to kupuju oni koji si isplate tu investiciju sa jednim projektom.

Dok neki troše na ajfone, ja trošim na njihove dionice.
Win win

Fanovi: jeah, to, svrš...
Apple: žmik, žmik, žmik...
Fanovi: jeah, to, jeah, svrš...
Apple: žmik, žmik, naguz...
Fanovi: svrš, jeah, to...
Apple: žmik, naguz, naguz, žmik...
Fanovi: to, svrš, jeah...
Apple: naguz, žmik, naguz, žmik...
Fanovi: o jeah, svrš, to...
Apple: naguz, naguz, žmik, žmik...
Fanovi: svrš, to, jeah, svrš...
.
Nisam apple fun boy, android koristim, ali evo - ne mogu shvatiti da netko može potrošiti toliko vremena da istipka ovo gore samo da bi pokazao kako on sve one koji imaju apple proizvode smatra radodajkama i naguzivačima!
Stvarno, ili nešto nije u redu samnom jer ne shvaćam, ili s ovim forumašem!

Svaka na mjestu, ali čovjek je čovjek.
Sada na post o djeci, osobno bih volio da me otac na lopatu svršio i zakopao u gnoj. Ako nemaš novaca i ambicija za rast, rad i usavršavanje te disciplinu, nemoj dodatni jad stvarat da se muči. Kad treba keširat za MR i CT, a nemaš pa moraš čekat po par mjeseci... 16 godina, mogao sam invalid bit. Samo mala crtica, nisam životinja, nemam nagon za reprodukcijom, želim "imat" prije misli o djeci.
ON topic: imam iphone, ne osjećam se loše niti privilegirano.