Sve super ali nazalost nema aplikaciju za LG televizore. Takoder se ne moze pokrenuti niti u web browseru na webOSu. :(
Kako besplatno gledati sinkronizirane crtiće? Jedn
- poruka: 6
- |
- čitano: 6.616
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pokusavam iz njemacke gledati sa nordvpn ali ne ide. Jeli netko zna kakvo rjesenje?
Ako je netko isprobao, je ovo moguće gledati na Samsung TVu sa Tizenom? Preko browsera, neke druge aplikacije... Bilo kako?

Jedino što sam ja pronašao da savršeno funkcionira za sinkronizirane crtane je sljedeće.
Kodi, dodatak Green Addon. Valjda sve i jedan dugometražni crtić koji je ikada izašao na hrvatskom ili srpskom i svi rade bez greške.
Hrpetina i epizodnih crtanih, ptica trkaćica, Duško Dugouško...
Imaju čak i Flintstoni s legendarnom hrvatskom sinkronizacijom. Bolje od toga nema u ovom trenutku koliko ja znam.
Imam i RTL Play, ali to je ništa, doslovno ništa u odnosu na Green.
Balkanski filmovi, isto valjda svi, kao dodatni bonus.
Upravo tako. Cijela aplikacija je postala navlakuša s nešto malo besplatnog sadržaja i većinom koja se plaća.
Čak i ono što je besplatno, zaboravi da ćeš djetetu puštati sadržaj koji voli više puta bez da dežuraš kraj daljinskog.
Jednom kad je nešto već pogledano, uključuje se "pametna" funkcija aplikacije koja ti automatski prebacuje na sadržaj koji nisi tražio, a ne na sljedeću epizodu onoga što gledaš.
I ne, nema opcije "izbriši povijest" ili bilo čega takvog.
Sve u svemu, aplikacija je lagano razočaranje.