Doznali smo sve detalje superračunala koje uskoro

poruka: 12
|
čitano: 4.586
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Doznali smo sve detalje superračunala koje uskoro ".
10 godina

Cita Sandro Bugove komentare. Hajde nesto zanimljivo da nisu mobiteli. 

6 0 hvala 0
17 godina
Re: Doznali smo sve detalje superračunala koje usk

budu oni to znali uopće upalit? :D

17 godina
Kao da je bitno. Treba izvuci lovu iz projekta, poslikati se ispred ormara i tu je misija zavrsena.

6 2 hvala 0
15 godina

I odgovor na vječno pitanje: Može li ovaj strroj vrtiti Crysis na 60 fps pri max postavkama  ?

dolazim odmah - Godot
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ionak će opet mašit prognozu 😅

8 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Inovator kaže...
Kao da je bitno. Treba izvuci lovu iz projekta, poslikati se ispred ormara i tu je misija zavrsena.

ma to im ionak treba samo za "obradu statističkih podataka" koje se upisuje ručno (za što je dovoljno bilo kakvo računalo i nekakav tablični kalkulator). bitno je da imaju strateški iznimno rijetko raspoređene mjerne stanice (za zbunjivanje neprijatelja), a prognoza (na osnovi točnosti) ionak ide na osnovi tarota, žabe u staklenki na prozoru (drugi kat), procjene visine ptičjeg letenja, bolova u koljenima/križima starijih zaposlenika ili (božemiprosti svjetskih prvaka u lupetanju napamet) stranice accuweather. možda negdje na zidu visi vlago/tlakomjer (ona kućica s curom i dečkom) a u podrumu bi se pronašlo i transkripata babe vange "za razdoblje". 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2020 11:56 (Ajar).
14 godina

hahaha mislim da su ovi sprd komentari nazalost tocni...

u clanku se spominje bura superracunalo..

po pricama koje sam cuo ono stoji u velikoj mjeri neiskoristeno... da je racunalo financirano od eu projekata, ali osoblje za odrzavanje nije.. stoga nitko nije niti zaposlen niti odgovoran niti zna niti se zeli mijesati u to :D

nadam se da se to promijenilo od kad sam ja cuo tu pricu.. ali nekako sumnjam... mislim da bi to mogla biti dobra tema za novinare - iskoristavanje opreme kupljene eu projektima

2 0 hvala 0
16 godina

Jel može minati bitcoine?

Idi i radi nešto korisno!

3 0 hvala 0
11 godina
protjeran
učo kaže...

I odgovor na vječno pitanje: Može li ovaj strroj vrtiti Crysis na 60 fps pri max postavkama  ?

istina, zapravo nikoga nije briga za te pojedinosti nego su trebali odmah staviti u tekstu, "TLDR: Može vrtiti Crysis" i to je to. Čemu kompliciranja? 

balbazor kaže...

po pricama koje sam cuo ono stoji u velikoj mjeri neiskoristeno... da je racunalo financirano od eu projekata, ali osoblje za odrzavanje nije.. stoga nitko nije niti zaposlen niti odgovoran niti zna niti se zeli mijesati u to :D

nadam se da se to promijenilo od kad sam ja cuo tu pricu.. ali nekako sumnjam... mislim da bi to mogla biti dobra tema za novinare - iskoristavanje opreme kupljene eu projektima

Eh, stoji neiskorišteno zato jer čekaju da im stigne "bura 2"

7 godina
kako bi bilo umjesto zastupnika u Saboru... postaviti njekoliko super računala
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
balbazor kaže...

Moj komentar nije tipa sprd, već iz prve ruke znam kako to nažalost kod nas biva. Čast iznimkama.
Žalosno je što se hrpa te i takve skupocjene opreme (koju BTW i mi plaćamo na ovaj ili onaj način) ne koristi na način kako je zamišljeno.

10 godina
HCMAA kaže...
kako bi bilo umjesto zastupnika u Saboru... postaviti njekoliko super računala

umjesto njih bi bilo dovoljno računalo sa intel 386 procesorom, a ne nekoliko super računala..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice