Bravo za kolegu s IRB-a i bravo za popularizaciju postignuća za našeg autora Nenada!
Puno uspjeha u daljnjem radu za obojicu.
Tako su obojica lijepo pisali, da sam jedva što mogao kao nekemičar do kraja razumjeti. :-)
Bravo za kolegu s IRB-a i bravo za popularizaciju postignuća za našeg autora Nenada!
Puno uspjeha u daljnjem radu za obojicu.
Tako su obojica lijepo pisali, da sam jedva što mogao kao nekemičar do kraja razumjeti. :-)
a je. počne se tako da skužiš kako, kad se mljevena kava izloži djelovanju vruće vode, dobija bitno bolji napitak nego kad su zrna čitava (a posebno kad su još i pržena prije mljevenja). sljedeće prosvjetljenje dolazi dodavanjem alkohola u napitak, tzv. irskim postupkom. ostalo je povijest, fizika i kemija.
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)