Koji fail...
Noctua je ljubav

Toliko dobar cooler da je zadnjih tjedana na neweggu ravno na 75% popusta, iako priznam, danas samo 51% :D Sve u svemu dobar komad metala, ako ne marite za buku ili ste izgubili čulo sluha.
Nego, 2005. zove Corsair, 4 heatpipea u high endu? LOL. Biti usporediv Noctuom, ali 7 -10 Db extra; ja stvarno ne vidim niche za ovaj kuler osim u situaciji "Corsair - imamo velik kuler" i "Random - 'ocu velik' kuler, imamo KORSERA! :D
Disclaimer: Autor posta ima poseban odnos sa svojim usima, te im ne da bas da se uznemiravaju (FOTO3) :D
Disclaimer: Autor posta ima poseban odnos sa svojim usima, te im ne da bas da se uznemiravaju (FOTO3) :D
Gdje si to kupio? Hocu imena i adrese...
Uvijek ce mi bit ljepse vidjet gromadu aluminija nego vodeno...
Obozavam stavit pola kile metala na TDP od 65W :D
Naravno ali neces mlaznjak staviti jbt...
EDIT:
Kod mene proc u ECO modu. Vrti CB - temperatura 59 stupnjeva uz 680 rpm noctue... Cuje se kao kad mis pljune u pamuk.
#Onokad me pitaju zasto volim cuvati ambalazu <3
Chipoteka, 139kn.
#Onokad me pitaju zasto volim cuvati ambalazu <3
Chipoteka, 139kn.
Samo do 8khz?
Naravno ali neces mlaznjak staviti jbt...
EDIT:
Kod mene proc u ECO modu. Vrti CB - temperatura 59 stupnjeva uz 680 rpm noctue... Cuje se kao kad mis pljune u pamuk.
Nisam ni mislio ovaj stavit, TDP od 65W na ogroman hladnjak rezultira sporim okretanjem ventilatora... Nekad cak i stane...
Friday, za 139kn, tako pise :D Studijsku opremu cete naci u nekom drugom establishmentu po popularnijim cijenama
Lagani search na Aliju me dovodi do zakljucka da se u rangu 10-30$ koristi isti senzor: Frequency response: 31.5Hz ~8.5KHz
Ne znam sta ko ima potrebu hladiti ali evo danima vec, bez prekida, na 100% svih jezgri, ryzen 9 3900x, sa svim jezgrama na 4100mhz, ohladjen na urednih 75-80 stepeni sa vrlo tihim ventilatorom koji se lako zamjeni sa nečim jos tisim i jacim ili se cak stave dva
https://www.lc-power.com/en/product/cpu-cooler/lc-cc-120/
za cijenu 30 eura ja sam blago receno odusevljen, jer orginalni wraith prism koji je bio boxu sa procesorom nije mogao ohladiti kako treba i nakon par sati opterecenja bi iskocio, a slovi kao dobar hladnjak.
Gubim 10% multicore performansi a potrosnja srezana gotovo na pola. Single core je isti - dakle igre uopce ne trpe. Ako renderiras onda ima smisla drzati sve na max. U svim ostalim slucajevima samo ECO mode ima smisla
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)