1. Pogrešno piše 6.9" ekran u speckama.
2. 30 fpsa nije gustoća.
3. Malo stariji modeli Xiaomija (npr Note 9) za veoma slične novce nude puno puno više.
2. 30 fpsa nije gustoća.
3. Malo stariji modeli Xiaomija (npr Note 9) za veoma slične novce nude puno puno više.
prema naslovu, isti ja. samo nisam telefon.
2. 30 fpsa nije gustoća.
Realme 6s 999kn
Realme 7 kupljen u ekupi 1300 kn...
2. 30 fpsa nije gustoća.
Realme 6s 999kn
Čitam članak i nevjerujem, prodaju mobitel specifikacija iz 2012 za 1100kn solidan?
2. 30 fpsa nije gustoća.
Takođe u specifikacijama netačno piše da je količina RAM-a 2 ili 3GB, dok u tekstu tačno piše da je u pitanju 3 ili 4.
Ako pričamo o jeftinjacima, mami su ukrali stari Mi 5s () i htela je nešto što može dobiti za 1kn, pa smo joj izabrali Motorolu Moto E7 Plus. Koliko vidim, taj uređaj se prodaje po osetno nižoj ceni od ove Nokie, a pri tom je po svim specifikacijama izjednačen ili bolji:
Jedino što mi stvarno nije jasno na Motoroli je koji su k na model star svega neki mesec stavili micro USB, ali, realno, vlasnica to u korišćenju ne oseća.
2. 30 fpsa nije gustoća.
Realme 6s 999kn
Čitam članak i nevjerujem, prodaju mobitel specifikacija iz 2012 za 1100kn solidan?
a on inaće recenzira apple uređaje pa nije svjestan šta se može dobiti za 1000 kn
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)