samo ovo : Diablo 2 Resurrected
Neslužbeni detalji nadolazećeg BlizzConlinea
- poruka: 9
- |
- čitano: 8.190
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nadao sam se i datumu za diabla 4, al dobro šta bude bude
Ako nije remake nek se hebu.
D4 ne bude jos barem 3 godine, mozda i 5. Al jedino je bitno da bude dobar kad dode, a ne da se ponovi D3 :P
jel od blizzarda uopce postoji ista osim D2 i Starcrafta vrijedno igranja?
pitam za frenda :p
D4 ne bude jos barem 3 godine, mozda i 5. Al jedino je bitno da bude dobar kad dode, a ne da se ponovi D3 :P
pa zašto najavljuju tako rano kreteni, dobro da nisu najvaili igre koje će izaći 2035.
pa zašto najavljuju tako rano kreteni, dobro da nisu najvaili igre koje će izaći 2035.
I d3 su najavili 5 godina prije izlaska, a za D4 je jos gore jer su nekoliko puta scrappali cijelu viziju i restartali i jos uvijek dobrim dijelom nemaju pojma sta rade. Tak da mislim da je za 3 god jos i optimisticno :P
I d3 su najavili 5 godina prije izlaska, a za D4 je jos gore jer su nekoliko puta scrappali cijelu viziju i restartali i jos uvijek dobrim dijelom nemaju pojma sta rade. Tak da mislim da je za 3 god jos i optimisticno :P
kaj nije bilo da je i D3 bio "prakticki" gotov od strane Blizzard Northa, Brevika i ekipe iza starih Diabla, i onda su dosli MBA drkarosi i sve bacili u smece :D
Iskreno, za Diablo 4 sumnjam prije kraja 2022.