Ma čovjek se jednostavno oduševi kada pročita nešto poput ovoga!
Svaka čast i hvala Vam!
ma bolje i u hrani nego u bocama (na suhom).
Joj, zar prokulica?! Imam ja jedan dobar recept:
1. Pola kile prokulica blanširati 30 sekundi
2. Zatim ih uroniti u mlako mlijeko
3. Prokulice ocijediti i posoliti
4. Prokulice nasjeckati na komadiće kako ne bi zaštopale kućanski uređaj iz zadnjeg koraka
5. Nasjeckane prokulice usuti u klozet i povući vodu :-)
Inače super članak. I divim se ljudima koji jedu prokulicu. Više puta sam pokušavao i svaki put mizerno podbacio.
O ukusima se ne diskutira, pa ipak: prokulicu ne treba jesti (kao ni luk) samu za sebe. Meni je odlična kombinacija prokulice i leće: dvije-tri glavice prokulice upravo oplemene varivo od leće, kojem uvijek dodam i šalšu od pomidora (grahorice se jako dobro slažu s rajčicom). Probajte, možda i zavolite to nadasve hranjivo povrće, bogato vitaminima, mineralima i polifenolima.
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)