Play stupid games, win stupid prizes...
Prevarantima naivno poslao lozinku, pa ostao bez 9
- poruka: 43
- |
- čitano: 10.698
- |
- moderatori: vincimus
a fool and his money are soon parted
Pa dobro sad, nije baš da je pokraden u pravom smislu riječi. Samo je platio malo skuplju školu online poslovanja s kriptovalutama.
Dobre skole su skupe
To ti je ono kad netko ima toliko novaca ali je glu ko ... kad se ovce daju šišati onda neka ih šišaju.
Zabrinjavajuča je količina takvih prevara koje kruže online,al stvarno ono,di god se "okreneš",scam.
Tu bi trebalo malo reda napravit.
pa jesu Hlebinci z mojega kraja ili ne ?
putovi božji nedokučivi su. iskreno, ne mogu reći kako mi nije drago kad budala popuši. je, o da.
Ma, naša policija će to riješiti u rekordnom roku... Sva sreća pa je danas prvi april 🤣🤣🤣

Ma izrudari to 4 dana, zna gdje treba kopati...
Šteta da nije aprilili šala, bila bi vrhunska.
Osobno poznajem čovjeka koji je uplatio 5k eura onoj ekipi koja šalje mailove o lažnim nasljedstvima.
Da mi je znati na koji način naša policija provodi kriminalističko istraživanje na ovom slučaju.
Da mi je znati na koji način naša policija provodi kriminalističko istraživanje na ovom slučaju.
Prvi korak je naravno uzimanje monitora i periferije na daljnju forenzičku istragu
Javljaju iz MUP-a dobre vijesti za žrtve ovakvih prijevara, moći će ovakve slučajeve prijaviti preko web obrasca, a bit će i android aplikacija čim sjedne Apisu poticaj od EU.
Trebalo bi Predsjednika tražiti za komentar...
Osobno poznajem čovjeka koji je uplatio 5k eura onoj ekipi koja šalje mailove o lažnim nasljedstvima.
Ajde ga zamoli da se registrira ovdje na forumu
Ajde ga zamoli da se registrira ovdje na forumu
- kao da nas (pacijenata) nema dovoljno.. ili impliciraš da nije bugovac .. :)
Volio bih da dodje pa da ga iscipelarimo posteno
Ovakav tip prevara postaje sve češći i sofisticiraniji. Onaj tko misli da je prepametan da nasjedne na tako nešto je već na putu da postane žrtva jer je uljuljkanost u vlastitu "sigurnost" obično prvi korak na tom putu.
Complacency breeds failure
Andy Grove
Znači...radije bi se iživljava po njemu umjesto da mu ukažeš di je falija. Je si baja, a?!
Da
ma umjetna inteligencija i strojno učenje će riješiti ovakve pokušaje prevare u budućnosti. očistit će i spam. 😁
Volio bih da dodje pa da ga iscipelarimo posteno
- izglancam špičoke i zavežem rambo traku oko glave, bunker pištač (puca u zrak ili na zrak) dok bi mu stricjura jamačno nešto sexualno predložio kao riješenje. Ako te opet dječica maltretiraju po irelandiji zovneš i dreamteam dođe razbucati ih.. ok, možda nije ekipa snova, vlažnih.. malo tko se ne bi upišao (od smijeha) da to vidi.
Ihush , ti bi tu klinčadiju zadavio svojim monolog govornim plahtama, tako da dok ja dođem nebi više imao po kome pucati... 😂
Glede špičoka... jedan moj susjed je oko 3 h noću naišao na pankere u onom parkiću kod pruge kod cibone, imao je štof hlače na crtu, koledžice, bijelu košulju i žutu kravatu. Pankeri su prvo riknuli od smijeha kad su ga vidli takvog a onda su ga izdeveteali ko vola u kupusu, čovjek došao doma u dronjcima ...
Ma nije brate zvaka za seljaka.
Sestra mi radi u jednoj banci....
Dolazi žena i uplačuje 2000 eura "mužu" u Maroko. Pita je moja sestra : Molim Vas ime i prezime muža? Kaže ova : Samo malo, uzme mobitel i ide vidjet na facebook kako joj se zove muž. hahahahahahahahhahahahah. Toliko o takvim ženama koje traže muža online.
Normalno - Ured za sprječavanje pranja novca je odbijo transkaciju, na njezinu reću ili žalost kako već okreneš.
Normalno - Ured za sprječavanje pranja novca je odbijo transkaciju, na njezinu reću ili žalost kako već okreneš.
Sprijecili su ljubav
Čovjek je bio u zabludi. Zabrijao da je u kontakti sa korisničkom službom.
Kao što će nekome na cesti dati da vam priđe na metar, dok recimo traži revat, a drugom trenutku biti će nokautirani.
Kao što se nikome ne daju korisnički podaci, povjerljivi, tako nikome u pravilu ne smijete dati da vam priđe u zoni šakometa.
Osim, ako već niste zauzeli boksački gard.
E, još moram napisati da niko ne cima Bunker-a, nije zdravo.