Zanimljivo kako je sličan narativ kao u HCL članku, podnaslov je praktički isti samo parafraziran.
U oba slučaja su autori očito nesvjesni da je Nevera produkcijski naziv za C_Two pa se ne može reć da Nevere nema u igri.
Zanimljivo kako je sličan narativ kao u HCL članku, podnaslov je praktički isti samo parafraziran.
U oba slučaja su autori očito nesvjesni da je Nevera produkcijski naziv za C_Two pa se ne može reć da Nevere nema u igri.
Ni jedan novi model iz 2020. ili 2021. ... sve isto kao i FH4.
A možda fali i virtualnih čipova ...irl čekam auto već 6 mjeseci od narudžbe i još nema update osim da je potvrđena proizvodnja.
a kao da vam je bitno koji auto vozite, pa nije da su radili na fizikalnom modelu, pa nije to simulator vožnje...
vozio FH3, nakon par gluposti kupio sam ferrari testarosu, i neda mi se više ništa drugo niti voziti niti kupovati. Možda sam prestar pa ne razumijem što bih trebao raditi, ali ovaj auto mi je super, odvozio sam 20ak utrka (svaka uglavnom identična, staza slična, okoliš sličan), eto, vidio sam sve što me interesiralo. Ugasio i nikad se više ne vratio igri.
A možda fali i virtualnih čipova ...irl čekam auto već 6 mjeseci od narudžbe i još nema update osim da je potvrđena proizvodnja.
Koji auto?
a kao da vam je bitno koji auto vozite, pa nije da su radili na fizikalnom modelu, pa nije to simulator vožnje...
vozio FH3, nakon par gluposti kupio sam ferrari testarosu, i neda mi se više ništa drugo niti voziti niti kupovati. Možda sam prestar pa ne razumijem što bih trebao raditi, ali ovaj auto mi je super, odvozio sam 20ak utrka (svaka uglavnom identična, staza slična, okoliš sličan), eto, vidio sam sve što me interesiralo. Ugasio i nikad se više ne vratio igri.
Egzekli. Igrao FH4, više manje samo skinovi koji nemaju veze s pravim autom. Mustang iz 60ih je bio bolji od moje Alfe 4C po zavojima.
Koji auto?
Golf 8 GTI.... narucio u 3. mj. nema jos nista, ni datum proizvodnje...
Yup, dok dođe, doći će i facelift
Koji auto?
Golf 8 GTI.... narucio u 3. mj. nema jos nista, ni datum proizvodnje...
Pitam jer sam si ja naručio A4 i prvo je bilo tri mjeseca, na kraju su promijenili na 5-6mj. Još malo pa je prošlo mjesec dana od toga, a rekao je da će mi javit kad potvrde datum isporuke, no izgleda da ću ja isto čekat pošto je to sve dio VW grupe hahahaha
Da, grozno je stanje trenutno. Kaže mi ovaj u salonu da sad naručiš, barem godinu dana čekanja kako stvari stoje u VW grupi. Meni je na ponudi bilo 3 mjeseca isporuka (početkom 3.mj kad sam naručio auto)... nakon tih 3 mjeseca prebacili na 6 mjeseci zbog nestašice čipova / situacije... evo 6 mjeseci je prošlo, sad je sve u zraku - informacija nikakvih nema.
Ali eto, kolega je naručio ID4 i njemu je stigao u manje od 3 mjeseca... tako da mi se čini da su električni trenutno u većem prioritetu.
el. i više klase imaju prioritet...
a recimo Peugeot za novi 308 nudi - analognu ploču...
el. i više klase imaju prioritet...
a recimo Peugeot za novi 308 nudi - analognu ploču...
Na kraju ispada da je korona spasila više života nego oduzela, jer svi budu prisiljeni maknuti tablete i touchscreenove iz auta, koliko bude to samo spasilo života...
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)