ADATA i XPG predstavili SSD-ove kompatibilne s Pla

poruka: 3
|
čitano: 2.718
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ADATA i XPG predstavili SSD-ove kompatibilne s Pla".
15 godina
offline
ADATA i XPG predstavili SSD-ove kompatibilne s Pla

Dokle vise?

 

Ovo je vec u vise navrata iztestirano i dokazano..... ne gleda PS5 brzinu SSD-a vec gleda radli li se o PCI-e gen 3 ili PCI-e gen 4 SSD-u bez obzira na to kakve god adaptere/mosteve koristili, detektirati ce radi li se o gen 4 SSD-u il ine, ako da, moci ce se koristiti. U prijevodu, cak i sporiji gen 4 SSD-i rade na PS5 konzoli (ispod sluzbenih "min req") i u igrama se uopce ne primjeti usporenje, cak budu i zericu brzi od inernog SSD-(99.9% je isto), a osim toga, cak je i jedan youtuber (game designer) potvrdio/izjavio da je ovaj novi npr. Ratchet and Clank mogao bez problema raditi i na npr. starijem/losijem hardveru, da tu nije nista spektakularno odnosno da je taj "specijalni SSD" za PS5 samo marketinski trik, barem za trenutno dostupne igre.... to dokazuju i neke druge igre tipa Split Gate i sl. koje takoder rade na "starom" ala "old gen" hardveru i HDD-u.

 

Dakle, pitam se kako jedan informaticki casopis moze pisati tolike neprovjerene informacije, lupetati o stvarima o kojima se uopce nije dodatno informirao....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2021 23:50 (lovac82).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
offline
ADATA i XPG predstavili SSD-ove kompatibilne s Pla

- .. marketing.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
 
2 0 hvala 0
16 godina
offline
ADATA i XPG predstavili SSD-ove kompatibilne s Pla

Inače bitna informacija za brzinu SSD'a, broj IOPS-a, nije navedena.

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice