Vilenjački i patuljački na mehaničkim tipkovnicama

poruka: 2
|
čitano: 6.018
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vilenjački i patuljački na mehaničkim tipkovnicama".
15 godina
offline
Vilenjački i patuljački na mehaničkim tipkovnicama

no dobro. za početak može i tako, dok se ne pojave drevna rimska kamena (klesana slova), vikinška drvena (s runama) ili pećinska s tipkama od mamutovih kostiju, s crtežima onoga o čemu želimo pisati. jednako nema ni ivana - (brlić + mažuranić) "domaći" tipkovnice (grijane - užarene tipke) ili samo s e-mojima za milenijalski, x i z telefonski naraštaj. usput, od strica gandalfa povratno stiže samo automatski nastala poruka o tome da nema računalo a ujak sauron, navodno, operira iz konjščinske u dubravi (vol strit), kao gospodar prstenja i inih đinađa. šteta što je napis sms-ovski kratak no krcat je sadržajem. nadam se svakodnevnim "crticama iz računalnog života i smrti", kao kontrapunkt ostatku mahom mediokritetskih popunjavanja portalskog prostora. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
offline
Vilenjački i patuljački na mehaničkim tipkovnicama

Ja čekam da se pojavi glagoljica ukrašena tropletom.  

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice