Luna, Flow, Pari i Stanza Dellovi su koncepti za C

poruka: 3
|
čitano: 3.562
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Luna, Flow, Pari i Stanza Dellovi su koncepti za C".
11 godina
offline
Luna, Flow, Pari i Stanza Dellovi su koncepti za C

Da li to znači da se kreće prema konceptu da se i na laptopima mogu mijenjati i nadograđivati komponente, od matične ploče nadalje? Ovi laptopi 5-6 godina stari, to je grehota aluminijsko kućište dati u reciklažu. Samo nepotreban trošak energije.

 
2 0 hvala 0
15 godina
offline
Luna, Flow, Pari i Stanza Dellovi su koncepti za C

"Prilikom izrade aluminijskog okvira nastale bi dodatne uštede u energiji, jer bi bio izrađen pomoću hidroenergije i žigosanjem aluminijske konstrukcije što bi dodatno pomoglo u ostvarivanju plana o manjem utjecaju na okoliš."

 

Za sve one koji ne znaju engleski jezik, pa se moraju koristiti uslugama Google translate-a, ne brinite neće tu nitko ništa žigosati, nego će se okvir štancati (prešanjem) iz aluminija.

 
5 0 hvala 0
Re: Luna, Flow, Pari i Stanza Dellovi su koncepti

Nažalost ne. To je samo Dellov pokušaj kopiranja onog što Framework Laptop radi, s tim da su potpuno fulali filozofiju tog laptopa.

Ništa u Luni se ne može nadograditi jer je sav PC hardver zalemljen na jedan jedini PCB, kao neki tablet.

Ono što Dell mora promijeniti jest njihov desktop asortiman. Nema potrebe da ja sad ponavljam sve što je netko puno sposobniji od mene rekao, pa ću samo ostaviti par linkova.

 

Gamers Nexus je to dosta dobro odradio:

The planet broke before the Guard did!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice