Gatesov fond Breakthrough Energy traži "zelene" pr

poruka: 2
|
čitano: 3.658
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gatesov fond Breakthrough Energy traži "zelene" pr".
15 godina
offline
Gatesov fond Breakthrough Energy traži "zelene" pr

imam želju pokrenuti projekt uzgoja jedne vrste zelenila uporabom isključivo čiste, oprane, osušene i ispeglane energije (zagrijavanje, osvjetljenje, ovlaživanje itd.). volio bih kad bi me gospodin vilijam h. kapije financirao, bespovratno no može i beskamatno ali ne postavljajući previše pitanja, čak i ako ih započne postavljati policija (visina te biljke je učestali problem, zbog manjka vertikalnosti prostora, što zaklanja sunce i pogled susjedima). jasno, to zelenilo bilo bi samo za uporabu u medicinske svrhe te djelomično vjerske. hvala, gospodine bile, na uvažavanju te razmatranju i štujem se s bilježenjem.

onaj tip što je jednom zabunom kupio (polu)legalnu (oem verzija u maloprodaji, odvojeno u kutiji, u dućanu) verziju windowasa (vista) ali nikad više prije ili poslije toga. posjedujem i čak dva vaša čipa (treći za nekih mjesec i pol), kroz cijepljenje, u krvi, znoju i suzama. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2022 16:26 (Ajar).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
offline
Re: Gatesov fond Breakthrough Energy traži "zelene
Cvakneš vrh, pa ide u širinu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice