HAHAHAAHAHAHAHAHA
Kupac NFT-a prvog tvita sada ga ne može prodati
- poruka: 18
- |
- čitano: 15.522
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jes, baš vrijednost 😂.
Meni se čini da prodaja NFT-ova ima više veze s time tko prodaje nego što se prodaje. Ako malo obratite pozornost, svi NFT-ovi koji su prodani za ozbiljne cifre imaju neku priču autora kojih ih prodaje i ta priča im je dala tu cijenu, dok jednom kada se NFT proda, priča mu završava i on više nema nikakvu vrijednost
ali mu ostaje epitet idiota, što je neprocjenjivo (iako se to ne može prodati čak ni kao nft)
Ne brinem ja puno za njega i njegovu "pamet" ako je imao 2,9mil. dolara za uložiti u takvo što.
glupost je beskrajna
Hmmm... koliko vrijedi prvi Bug forum post?
imam nešto kovanica pa ono...
Daj zamisli da ti nego podvali komad govna za 3 miljuna dolara i ti zabrijes da to nakon godinu dana vrijedi 20 miljuna.

Waljda je Musk njegove migove krivo shvatio pa umjesto prvog tweeta odlučio kupiti tweeter. Bešga, trebao je bit precizniji, sigurno je riječ o nesporazumu.
Moram pogledati opet film "idiokracija", koji je predvidio ovakvo što, samo što su pogriješili vrijeme radnje koja se odvija u dalekoj budućnosti, to se događa već sada...
Moja ponuda je odmah ispod ove navedene u članku. Mislim da je ipak riječ o nerazumijevanju društva za iskonske vrijednosti i pravu umjetnost, stoga smatram kako ipak treba investirati u ovaj oblik ljudske djelatnosti ako zbog ničeg drugog, onda zbog činjenice kako će prodavatelj polovinu dobivene vrijednosti podijeliti potrebitima.
Moja ponuda je odmah ispod ove navedene u članku. Mislim da je ipak riječ o nerazumijevanju društva za iskonske vrijednosti i pravu umjetnost, stoga smatram kako ipak treba investirati u ovaj oblik ljudske djelatnosti ako zbog ničeg drugog, onda zbog činjenice kako će prodavatelj polovinu dobivene vrijednosti podijeliti potrebitima.
Zezas se?
Zezas se?
Otvori jebenu sliku.
Zezas se?
Otvori jebenu sliku.