Koristite li aplikacije za upoznavanje i pronalaže

poruka: 2
|
čitano: 15.291
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Koristite li aplikacije za upoznavanje i pronalaže".
15 godina
offline
Koristite li aplikacije za upoznavanje i pronalaže

u mojem kvartu je iznimno raširena apslikacija "a4 papir s fotografijom i tužnom pričom na stup" za pronalaženje mačaka (mahom), pasa (rjeđe) i papiga (nikad) a dobro se drži i apelikancija "besplatno odvozimo krupan otpad", koja funkcionira na jednakom načelu (tehnika selotejpom pričvršćen papir na strujni stup). a-plikacija je toliko djelotvorna da se odnedavna prikrpavaju i kojekakvi kućni majstori (univerzalni renesansni geniji, svemu vični), e(k)lektričari i ker(uš)amičaristi te gradska groblja export-import s "pushing-up-the-daisies" notifikacijama. s obzirom na to da "here stup, there stup, everywhere a stup stup ...", stvar šljaka opako, jedino se slabo ažurira. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
offline
Koristite li aplikacije za upoznavanje i pronalaže

Zamisli da su i ovi premazani. Cuj ''I za kraj - kakav je vaš trenutni status, jeste li samac ili...?'' Kakve veze ovo ima sa koristenjem app za pronalazenje i upoznavanje? Nikakve naravno, slijepac vidi da se anketa trebala zvati ''Varate li partnera preko app za upoznavanje i pronalazenje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice