Odlična ideja. Svoje smeće prodajmo sirotinji.🤮
Zašto te istrošene baterije Nijemci ne ostave sebi za svoju rasvjetu ?
...što dokazuju kupujući plin od mrskih Rusa i preprodaju ga ljubljenim Ukrajincima uz 110% zarade (450 vs 1000 €)
i ja se radujem kad mi kozmetičari odvezu smeće, jer će se negdje reinkarnirati (smeće, ne kozmetičari) u nov i bolji život. razlika je jedino u tome što to švapska gamad masno naplaćuje (izravno i posredno, kroz "izgradnju infrastrukture") a ja, kreten, darujem zelenokamionašima i nacionalnoj manjini iz kozari boka.
...što dokazuju kupujući plin od mrskih Rusa i preprodaju ga ljubljenim Ukrajincima uz 110% zarade (450 vs 1000 €)
A što nisu ti pametni Ukrajinci dogovorili alternativne izvore energije, npr iznajmili kapacitete nekog LNG terminala i uživali u jeftinom plinu od NGO-ova, samoupravnih zadruga i neprofitnih firmi iz SAD-a, Katara ili UAE?
a za razliku od Hrvatske imali su 22 g. mira + 8 g. nemira ali bez pičvajza kakv je zadnja 4 mj...
Umm imali su premalo oružja, zastarjelo oružje?
samo malo - radili su navođene rakete? zastarjelo oružje? Pa nisu li njome suknuli "Moskvu" (isto stariji brod)?
ne znam koliko si star, ali su nama '91 odmjerili od šake do lakta svi, pa su Hrvateki kovali "Šokce", "Ere" i ostale poluproizvode za ispaljivati metke... i bez kukanja se obranili (uz embargo)...
samo malo - radili su navođene rakete? zastarjelo oružje? Pa nisu li njome suknuli "Moskvu" (isto stariji brod)?
ne znam koliko si star, ali su nama '91 odmjerili od šake do lakta svi, pa su Hrvateki kovali "Šokce", "Ere" i ostale poluproizvode za ispaljivati metke... i bez kukanja se obranili (uz embargo)...
Moskvu ne znam ako su skinuli s doniranim ili svojim oružjem..? Ma naš primjer je drugačiji, mislim, mi smo bliži Ukrajincima nego Srbi Rusima po vojnoj moći.. ne?
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)