YouTuberi sve više koriste veće brzine reprodukcij

poruka: 3
|
čitano: 2.786
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "YouTuberi sve više koriste veće brzine reprodukcij".
7 godina
offline
YouTuberi sve više koriste veće brzine reprodukcij

Kada netko kaze "Youtuber" zar to nije sinonim za ljude koji rade sadrzaj za tu platformu, a ne konzumente sadrzaja?

 

Ja kliknuo i isao vidjeti sto se sada dogadja, kad ono clickbait. Tako da je IMHO ovaj naslov fake news i umjesto Youtuberi bi trebalo pisati Youtube korisnici ili nesto slicno. 

 
13 0 hvala 0
16 godina
offline
Re: YouTuberi sve više koriste veće brzine reprodu
Opcija ubrzavanja se ubila za smorove koji sporo pricaju a malo reknu.
 
10 0 hvala 0
14 godina
offline
YouTuberi sve više koriste veće brzine reprodukcij

U produkciji tih sadržaja kvantiteta je odavno postala primarna. Na youtubeu to znači više minuta gledanja i više prekida s reklamama za nepremium korisnike = veća zarada za onoga tko je taj sadržaj proizveo/postavio. To ide u toliku krajnost da je sve veći dio sadržaja potpuno neupotrebljiv. Nije to novo, od davnina su se tako pisale i knjige ako si imao mecenu koji te uzdržava dok knjiga nije gotova, pa rastegneš na 500 stranica (ili više ako treba) nešto što bi kvalitetnije bilo rečeno u 200.

Ja ubrzano gledam i snimke predavanja, jer su na sajtovima s predavanjima očito također plaćeni po satima gledanja pa predavači ponavljaju očito i rastežu u nedogled umjesto da ti daju korisnu informaciju. Netflix također prati taj trend. Serije imaju 15 sezona jer ako nestane sadržaja neće se ljudi pretplaćivati. Neki dan sam ponukan spominjanjem McAfeea na Bug portalu otišao pogledat taj dokumentarac. 70-80% materijala od tih 100 minuta je potpuno beskorisno smeće gdje npr kamerman (i to očajno loš kamerman!) prepričava na široko i dugačko kako mu je ispala kamera... WTF?!

Moj PC  
4 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice