Philipsova linija televizora OLED807 donosi OLED E

poruka: 6
|
čitano: 4.106
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Philipsova linija televizora OLED807 donosi OLED E".
15 godina
online
Philipsova linija televizora OLED807 donosi OLED E

Ima li tko iskustva s usporedbom originalnog Ambilighta i custom made tipa

 

Koji je bolji i zašto?

 
1 0 hvala 0
11 godina
offline
Philipsova linija televizora OLED807 donosi OLED E

Philips se sa potpunog dna sa svojim LCD modelima digao u sami vrh sa svojim oled modelima.

Nebih se zacudio da u 2023 izdaju i qdoled model....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: Philipsova linija televizora OLED807 donosi OL
Ges kaže...

Ima li tko iskustva s usporedbom originalnog Ambilighta i custom made tipa

 

Koji je bolji i zašto?

 Pa rekao ti je u videu sve, ovo radi samo na vanjskim  uređajima, ne i sa pokrenutim aplikacijama sa samog TVa. Košta, treba to složiti itd. Kod Philipsa, sobzirom da su vlasnici patenta, to radi kako treba u svemu i praktički je besplatno.

7 godina
offline
Re: Philipsova linija televizora OLED807 donosi OL

Vidiš, bilo bi fora da nekome padne na pamet isto to izvesti s fotodetektorima postavljenima po sredini i u kutevima ekrana, neke najjednostavnije izvedbe, tipa oni ko za daljinski, i onda prek arduina to prebacivati na segment led trake koja je iza tog dijela ekrana.

To bi onda radilo neovisno o izvoru, jedino kaj bi ružno izgledali fotodetektori nakeljeni na sve strane, ali se 3D printerom naprave neki stajliš poklopci da sakriju i da se lijepo uklopi.

Idem baš guglat, ziher netko već napravio.

 

Edit: ne nalazim ništa, očito se nitko nije dosjetio.

I ideja broj 2: LDR spojiti na analogni ulaz arduina, i lijepo prije izmjeriti za različite boje naponske razine i onda napravitj funkciju po kojoj se mijenja napon u odnosu na boju (možda to već ima u nekom datasheetu) pa dalje lijepo samo neki LED kontroler koji može prek GPIO pinova primati naredbe (to ziher postoji).

Trošak puno manji, i radi za sav sadržaj.

 

pan y agujas
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2022 12:09 (fer-de-lance).
10 godina
suspendiran
offline
Philipsova linija televizora OLED807 donosi OLED E


imam 805 os 55 incha. S kvalitetom slike sam prezadovoljan, iskreno ne moze se tu fulati mislim, OLED je OLED, koji god proizvodjac bio. Barem mislim.

 

ugradjeni soundbar je puno bolji od obicnih zvucnika ali brzo cete htjeti nesto ... brutalnije. Ovaj je onak, njanjast, bez da vas odusevi s icime. mislim radi toga se i uzimaju soundbari, da razvale i stisnu ti zeludac, na odusevljenje drugih stanara u zgradi. Ovaj ugradjeni definitivno nije takav. Ali OK je.

 

ambiligt nisam nikad shvatio poantu. Ono, probao, OK, fora 10 min i onda ugasio. Po danu besmisleno i ne vidi se nista, a po noci umara oci i nije mi dobar. I ne, nije slika carobno veca zbog toga.

 

a daljinski, joj, daljinski zasluzuje da se baci kroz prozor ili gadja ulicne macke u fazi parenja jer realno govoreci za nista drugo nije. Pa zar nisu naucili nista od samsunga i lga??? Jebalo ih 400 tipaka. Probajte stisnuti pravu po noci u krevetu.

 

Android je malo usporen, ali funkcionira. Samo nemojte brdo aplikacija instalirati jer ce se ugusiti. Posebice KODI. Idealno Plex za pirate, a ostalo legalno.

 

 

eto. Drugo je sve OK, nemam zamjerki. Oled je prekrasan, osvjetljenje vrlo jako, crna je crna, ne znam iskreno, nema se tu sto zamjeriti, ali kao niti kod drugih proizvidjaca OLED tva. Kad je i tako to sve od LGa zar ne? Haha.

 

 

eto, mojih pet euro centi.

 

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
offline
Re: Philipsova linija televizora OLED807 donosi OL
Napravio je Govee s kamerom koju postaviš na vrh televizora. Jeftinije i funkcionira sa svim izvorima,no postoji neizbježan delay, a i nije tako precizno.

Hue sync ima nedostatak da ne možeš s internih tv izvora, ali je u svemu drugome superioran... I užasno skup
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice