Koja idiotska glupost... na šta ti ljudi troše vrijeme i novac... strašno!!!
Jedina dobra stvar je šta ti cucki-roboti ne kenjaju okolo
Koja idiotska glupost... na šta ti ljudi troše vrijeme i novac... strašno!!!
Ne razumijem cemu bi nekome trebala automatska hranilica za psa? Mislim pas se ne smije hraniti nonstop, ima 2 cvrsta obroka na dan i to je to.
Pas niti ne smije ostati sam duze od cca 8 sati, jer u protivnim je to zlostavljanje zivotinja a u brojnim EU zemljama i kaznjivo.
Ovo sto ispusta vodu je ... mozda donekle OK? Iako niti to mi nije bas jasno, stavis peseku zdjelicu s vodom i to je to. Kad je zedan popiti ce, kad nije nece piti.
Koje tocno probleme ovo rjesava?
No ovaj cyberpasek mi je pregenijalan, to si kupiti pa ga programirati da radi gluposti, mislim da ima ful potencijala. Ipak gledajuci po specifikacijama mislim da ce se osoba prije odluciti za kupnju automobila.
CyberDog je predstavljen krajem 2021 god. pa i nije neka novost ...
sviđa mi se ovaj automat za mačke..
sad konačno mogu sa ženom na more, a da mačka ostane čuvati kuću..
..
-neka moguća verzija ima baterije, amerikanke ili manje.. ovisi o veličini psa-peseka.. igračke, kenja baterije kao 3d-realty-fičer samo bez 3d naočala.
-kao što po pakrićima imaš kantu za ćuku-sranje, imaš za baterije + u svakoj trgovini koja prodaje baterije pa je lakše, prednost.. i sve je eko-zeleno-reciklaža mada troše co2 ko sumanuti itd.
..
sad konačno mogu sa ženom na more, a da mačka ostane čuvati kuću..
- divaniš madjarski? .. kućogazda.
- ne može mačka čuvati kuću, mora pas! .. osim ako imaš onog ''žuću'' (vodio ga mujo na borbe pasa .. i pobjeđivao, mačkica, inače rod lavova.. kao objašnjenje vica).
Djerek ! Fàj a fasom...
hmmm to je nešto s tvojim ( ovo -om na kraju je oznaka za moj ) miloklizom... samo kamo?
znam sa
Faszomat segetbe...
ali ovo...
aha "boli me dupe" fas nije isto što o fasz
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)