Zanimljiv mi je ovaj servis već neko vrijeme ali sam još uvijek on the fence. Zamolio bih korisnike na forumu da podijele svoja iskustva kako ona dobra tako i ona loša, ako ih ima.
Unaprijed zahvalan
Zanimljiv mi je ovaj servis već neko vrijeme ali sam još uvijek on the fence. Zamolio bih korisnike na forumu da podijele svoja iskustva kako ona dobra tako i ona loša, ako ih ima.
Unaprijed zahvalan
Koristim ga duže vrijeme i nemam nekih primjedbi. Audio kvaliteta je izvrsna, neke knjige imaju izvrsne naratore, neke malo slabije, naravno nečiji glas ti "sjedne" nečiji malo manje ali nije mi se još dogodilo da sam prekinuo knjigu radi toga.
Kako nemam baš puno vremena za klasično čitanje audio knjige su mi se pokazale kao izvrsna alternativa. Sad sav "prazni" hod koristim da "čitam", npr dok se vozim u autu, odlazak u butigu i slično.
Izbor knjiga je ogroman i uvijek na wish listi imam desetak knjiga koje čekaju red.
Isprobaj, lako otkažeš pretplatu i ako se dobro sjećam prvi mjesec je besplatan.
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)