Profesionalna mreza koja se pretvara u wannabe FB s objavama tipa "mogu li dobiti milijun lajkova za ovog simpaticnog kanarinca", "moj stric je prebolio sifilis", "baki sam kupio invalidska kolica by Pinnifarina" i sl baljezganja.
Profesionalna mreza koja se pretvara u wannabe FB s objavama tipa "mogu li dobiti milijun lajkova za ovog simpaticnog kanarinca", "moj stric je prebolio sifilis", "baki sam kupio invalidska kolica by Pinnifarina" i sl baljezganja.
"Jučer je preminula moja baka, znate šta mi je pomoglo da bolje podnosim gubitak voljene osobe? Novi Huawei watch GT3!"
a ukoliko lajkate moju objave, poslat ću vam i link na tečaj za "poslovno poravnjavanje čakri" uz koji dobijete i kupon za "fondue" set i par decentnih ručno izvezenih nakurnjaka...
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)