Stack Overflow privremeno zabranio odgovore generi

poruka: 4
|
čitano: 3.247
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stack Overflow privremeno zabranio odgovore generi".
10 godina

Od 2002 se takvi uredno nazivaju "Script Kiddie", cini se da ce taj naziv u skorijoj buducnosti nestat, i da ce svatko moc bit "iskusan programer i developer"..

“Computers make excellent and efficient servants, but I have no wish to serve under them.”
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

Dobra odluka. Generirane poruke su spam.

Još ništa ne može zamijeniti deva.

Bez brige. Još AI nije u rangu sa personom koja se zove čovjek. 

Al' je AI ipak pametniji i ima više logike od mnogih ljudi.

dzg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Probao sam ga pitati neke mrvicu varljive stvari (tipa rekurzivna lambda u c++-u), i prvo mi je dao krivo, onda sam mu rekao da mora koristiti std::function, pa je opet bilo krivo, i onda sam rekao da je krivo, i onda je dao točan odgovor.

A za druga pitanja, nekad iz prve da točno, nekad iz treće. Mislim to je model koji ima valjda 800GB parametara, vidio je i praktički "zapamtio pola interneta", impresivan je svakako. No čini mi se da su to neki limiti koliko možemo ići sa sadašnjim konceptima (duboke neuronske mreže).

2 0 hvala 0
15 godina

Koliko sam probao i vidio, dobar je za repetitivne blokove koda koji su jednostavni ali opet pain in the ass kad moraš sve iznova tipkati ili kopirati sa n različitih izvora. 

Okarakterizirao bi ovo kao pojednostavljeni i ubrzani Google :)

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice