Ha gdje su komentari nestali?!?
New York zabranio učenicima i učiteljima u školama
- poruka: 8
- |
- čitano: 33.472
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Konvertiraju ih u Eure.
Naravno frendač, da buš ovo zabranil.
Možeš sve koristiti za pisanje zadaće, al' domaća zadaća mora imati tvoj osobni pečat.
Moraš znat nešt prepisati od nekuda i to prezentirati na način da se ne otkrije.
Mada mislim, ako nemaš talenta, znanja i truda kreativnog da nekaj napišeš, džaba tebi frende sav talent.
Netko piše textove, eseje kvalitetne sam od sebe, a nekome mora pomoći mama, gugl, četgepete....
Il' pak škola kreativnog pisanja.....sve je to džaba.
Zadaće domaće se mogu uvijek i usmeno provjeriti.
To je za textove, za zadatke vrlo jednostvno ide provjera. Moraš obraniti zadaću pred pločom. Pa, ti vidi!!
Neko ide u školu i voli to, a neko koristi varanje. Ah, frende daleko buš do gural...ne buš se nikada maknuo sa školskog,
klupice i kvarta. Klošari!!
Konvertiraju ih u Eure.
Jel netko nesto krivo rekao pa sve obrisali ili :D
Mada mislim, ako nemaš talenta, znanja i truda kreativnog da nekaj napišeš, džaba tebi frende sav talent.
Gdje su nestali? Na licu mjesta!
Pitanje je kamo su nestali. I tako raspravljate o školstvu, a 99% vas ne zna koristiti gdje/kamo pravilno.
Gdje su nestali? Na licu mjesta!
Pitanje je kamo su nestali. I tako raspravljate o školstvu, a 99% vas ne zna koristiti gdje/kamo pravilno.
S obzirom da mi posljednjih 15 godina hrvatski nije prvi, pa cak ni drugi jezik jos se dobro sluzim :D