Laptop i5 12th gen, rtx 3060 s 6gb. Nemam pojma kupio sam ga tek tako da mogu povremeno odigrati nesto s gamepassa.
medjutim uglavnom nista ne igram.
Laptop i5 12th gen, rtx 3060 s 6gb. Nemam pojma kupio sam ga tek tako da mogu povremeno odigrati nesto s gamepassa.
medjutim uglavnom nista ne igram.
Imam RTX 2060 Super i zadovoljan sam. 1080p 144 Hz monitor... Najzahtjevnije što igram je BF 2042 na High grafičkim postavkama i imam 80-120 fps-a ovisno o mapi. Ali vjerojatno ću tijekom ove godine uzeti nešto jače.
GTX 1660 Super - za WoT i previše
Asus Dual RX 580 4 Gb, vjerovali ili ne svaki dan vrtim igre na njoj ;)
Još uvijek sasvim pristojno vrti RPG i ARPG igre, i poneki MMO.
Uz ovakve cijene novih serija grafa, i kad se uhvatim u razmišljanju da bi mi trebala jača, zastanem i upitam se koji će mi ustvari...
I tak imam dual monitor setup sa 2 FHD 27" zaslona i za moje gaming i multimedijalne potrebe, sve dok je ispravno i ne šteka na low postavkama, meni dobro ;)
Sapphire RX 6950 XT Nitro+ i uglavnom vrtim youtube, Office i Netflix.
Bačen novac kao i na sve moje grafičke prije, ali ne mogu si pomoć kada je hardver u pitanju.
A ja još najviše igram World of Warships. Nezahtjevna je igra (doduše i neoptimizirana, fps nekada pada sa 144 na 80-90 kada gledam na otoke), a razmatram novu grafičku... Doduše zbog BF-a 2042, kojeg igram rijetko u zadnje vrijeme, ali i želja mi je da uzmem neku novu, jaču. Nek se nađe...
Ova mi je stara 3 godine.
gtx 1060 s 6GB RAM-a. Igrice igra uglavnom kćer, ja tu i tamo zavrtim Sniper Elite 1-3, ili WoT i WoWarships, i sve to uredno piči na najvišim detaljima bez problema. S obzirom da je monitor na 6oHz, nije mi bitno da ide znatno preko toga. Procesor je AMD ryzen R7 2700+ i 16 GB RAM-a, ssd nvme2 1 TB i 500GB ssd SATA za igrice. Ne bi imao ništa protiv neke rtx 3080, ali nije mi baš toalno neophodna.
Ajmo sad nova anketa, zasto imate graficku karticu a ne igrate nikakve igre, odnosno spadate u casual rang igraca koji bi najradije dangubili na solitaireu, minesweeperu, match3 i tu i tamo nekim hidden objectu od bigfishgames-a koje bi mogla pokrenuti i 486DX2? pitam za frenda.
Gigabyte AMD Radeon 7900 XTX Gaming OC
rx 6600,
uz 16 gb ram i ryzen 1600.
Pored ps5 na pc igram neke need for speed igre, forze, euro truck simulator 2, a najviše sp football life 2023.
To je dorađeni pes 21. Ubacio 1000 stadiona(nije greška, oko 250 giga samo stadioni😆). Navijanja, razne reklame i svašta nešta...
Uživam u igranju master lige (karijera).
Rx 6600 za moje potrebe top grafa.
Kao netko tko je grafički dizajner po struci, moram opet prijaviti grešku, ovog puta već u naslovu:
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)