Korisnici Strave od sada mogu jednostavnije slušat
- poruka: 9
- |
- čitano: 5.573
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta?
Šta?
lik vec 14g piše samo beskorisne komentare i što je najgore čeka da baš on da prvi, koliko sam shvatio uhljebiter s previse slobodnog vremena
lik vec 14g piše samo beskorisne komentare i što je najgore čeka da baš on da prvi, koliko sam shvatio uhljebiter s previse slobodnog vremena
Vidićemo tebe u penziji
Šta?
Ne razumijem toliku volju i potrošeno vrijeme na takve postove,dali se pali na TU od određenih istomišljenika? bezveze trabunja...

Strava vijest.
Ne razumijem toliku volju i potrošeno vrijeme na takve postove,dali se pali na TU od određenih istomišljenika? bezveze trabunja...
Ne kužiš ti to.
Ogromna motivacija je već sama pomisao da kad god nekaj napišeš pola čitatelja čupa kosu od bijesa...
I onda sol na ranu kad još i napišeš nekaj offtopic i dodatno iživciraš iste.
I posljednji čavao kad još i uvališ neku foru pa da dotični padnu u totalnu agoniju jer su "razapeti" između dva emocionalna stanja.
Puna podrška kolegi !
Ajar je legenda foruma Bug hr-a i njegove benigne i humoristično-sarkastične opaske mi je uvijek gušt pročitati. Na takve postove zatitra osmijeh, za razliku od kojekakvih verbalnih proljeva "ozbiljnih" forumaša.
Šta?
Šta?
i kelly bundy se u jednoj epizodi čudila ljudima u podmornici koji mogu tako dugo zadržati dah.