12 Gb rama!!!
Bem ti miša skalajsanoga, šta se Nvidia raspištoljila!!!
Ko u stara dobra vremena divljega zapada, poput kakvog revolveraša!!!
12 Gb rama!!!
Matereti!!!!
\o/\o/
12 Gb rama!!!
12 Gb rama!!!
Matereti!!!!
\o/\o/
Cekaj...zar oni reklamiraju performanse na 1440p uz dlss3??Ovih 100+ fps iz reklame je na native ili uz dlss3?
Pa dlss3 po defoltu pali dlss performance sto je na 1440p tragedija od slike.....
12 Gb rama!!!
12 Gb rama!!!
Matereti!!!!
\o/\o/
Pa 12GB su imali na RTX 2060, znači na dvije klase nižoj kartici prije dvije godine
da, i zato vele, onako, iz iskustva, dobro je 12 Gb!!!
:))
Znam, ali kao i svaki pravi Nvidijaš, preplašio bih se veće količine rama! Možda grize? Nikad ne znaš!
koja sprdnja od kartice i izrugivanje kupaca, kod nas 800€...
jedino hvale vrijedno je potrošnja...
Meni je ipak najveca sprdnja lijepa nasa, gdje kosta 800, a u njemackoj ju dobijes za 650€...
Znam, ali kao i svaki pravi Nvidijaš, preplašio bih se veće količine rama! Možda grize? Nikad ne znaš!
S kojom bi AMD karticom uspoređivao RTX4070? Po najavljenim cijenama sa 7700XT. I ona će (po nekim najavama) prvo dolaziti s 12GB.
Pa ne znam...
Ne gledam taj rang kartuša.
Uzeo sam 7900XTX s 24 gb, zlu ne trebalo :)
Nije da ne bi 4090, ali... :))
Nisi ni skontao da se sad zovemo Lijepa naša EU.
-pitanje... čemu u montaži služi dupli nvenc..? tj razlika 1-vs-2? rt-preview? pa to je i do sad radilo s jednim ili..?
Pa 12GB su imali na RTX 2060, znači na dvije klase nižoj kartici prije dvije godine
Tipična nVidia, natrpaju VRAMa na slabe kartice koje to nemogu iskoristiti poput te 2060 a osakate jednu 3070Ti. I da preduhtrim onog fanboja, AMD barem natrpa VRAM svim modelima, i kom treba i kom ne treba.
S kojom bi AMD karticom uspoređivao RTX4070? Po najavljenim cijenama sa 7700XT. I ona će (po nekim najavama) prvo dolaziti s 12GB.
Rx 6900/6950 Xt s tim da je 6950Xt model na 4k kudikamo brža štoviše u nekim igrama skoro kao 4070ti!
Rx 6900/6950 Xt s tim da je 6950Xt model na 4k kudikamo brža štoviše u nekim igrama skoro kao 4070ti!
RTX 4070 je u rangu sa 6800 XT po perfromansama
https://www.techspot.com/review/2663-nvidia-geforce-rtx-4070/
Teško, mislim da niti u jednom trenutku nisam vidio grafičku iz rtx 3000 serije otkad je ista izašla po MSRP cijeni kod nas (i dan danas rtx 3060 12gb je barem 40-50€ više, rtx 3060ti 60€+ više, rtx 3070 90€+ više itd.) tako da se bojim da će isto bit i sa rtx 4000 serijom.
Brže pokupujte te kartice dok nisu otišle na 2000 €, bitcoin opet rula nadmočno !
koja sprdnja od kartice i izrugivanje kupaca, kod nas 800€...
jedino hvale vrijedno je potrošnja...
Meni je ipak najveca sprdnja lijepa nasa, gdje kosta 800, a u njemackoj ju dobijes za 650€...
i to isto...
prašuma.de
649E+10E dostava
Ja sam ionako bio odlučio potrošiti oko 4000kn za rtx 3060Ti...kad sam onako bez obveze slagao PC konfiguraciju...Kad se to desi za te pare bude rtx 4070...30% bolja nego rtx3070Ti...1920*1080 sve na max...RT na max i miran deset godina:)
u 4k bude u razini rtx 3080 ako ne i slabija...12gb ram je naknap za novu seriju midrange kartice koja gle čuda kod nas bude stajala pravo malo bogatstvo....ljudi kupuju aute i voze se za 800e....dno dna, od Nvidije do ove usrane države
prašuma.de
649E+10E dostava
Ja sam ionako bio odlučio potrošiti oko 4000kn za rtx 3060Ti...kad sam onako bez obveze slagao PC konfiguraciju...Kad se to desi za te pare bude rtx 4070...30% bolja nego rtx3070Ti...1920*1080 sve na max...RT na max i miran deset godina:)
E nece moci ove noci, ovi iz nVidije su posebna vrsta, slozit ce ti oni nekakav DLSS4+neka super uber kul spika koja moze kao samo radit na RTX 6000 i nijedna aplikacija nece moc bez nje, tak da ak izvuces 4-5 godina pa i sa 4090, dobro je...
I taman ces se ispucat, a onda ce se mikrosoft napravit blesav i izbacit direktikstrinajst koji je hardver dependant, pa si fino gledaj tu sirotu jadnu plastiku u novcaniku kak je zlizana ko palac Grgura Ninskog.
Treba skupit novceke za obranu tajvana...
Za te novce bi morala biti brža od 3080ti, a to nije! pass
prašuma.de
649E+10E dostava
E nece moci ove noci, ovi iz nVidije su posebna vrsta, slozit ce ti oni nekakav DLSS4+neka super uber kul spika koja moze kao samo radit na RTX 6000 i nijedna aplikacija nece moc bez nje, tak da ak izvuces 4-5 godina pa i sa 4090, dobro je...
I taman ces se ispucat, a onda ce se mikrosoft napravit blesav i izbacit direktikstrinajst koji je hardver dependant, pa si fino gledaj tu sirotu jadnu plastiku u novcaniku kak je zlizana ko palac Grgura Ninskog.
Treba skupit novceke za obranu tajvana...
2023 godina a igram igre stare 5,6,7,godina i uživam...odnosno igram se na PS4pro...međutim odlučih se vratiti među master race...tako da se riješim ovih zaostataka+exclusive i onda kupnja PC-a...s tim da već znam što ću igrati na tom PC-u...Sniper Elite 4&5...Far Cry 5&6...Diablo 4...Borderlands 3...Control...Desperados...Halo collection...Gears Of War i tako da u startu "stare" igre...pa nove...miran do 2030:)
P.S vrijeme igranja milijun naslova godišnje je već odavno prošlo...4,5,6 godišnje sada je sasvim je OK
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)