Trebao je Microsoft dati tim činovnicima kontroler u ruke i pustiti im multiplayer COD preko clouda, čisto da steknu dojam igrivosti i opasnosti od cloud monopola.
Trebao je Microsoft dati tim činovnicima kontroler u ruke i pustiti im multiplayer COD preko clouda, čisto da steknu dojam igrivosti i opasnosti od cloud monopola.
Zasto te toliko muci akvizicija jednog monopoliste s ciljem stvaranja novog monopola na drugom trzistu?
Kaj mislis da bu nova kopija cod-a imala nesto novo pod microsoftom? Nisu mogli novi Halo napraviti kak spada, definitivno nece ni cod-u pomoci, a ni drugim igrama ta akvizicija. Trebalo bi razbiti ABK na dijelove, nisu ni spajanja/akvizicije koje su stvorile activision blizzard king trebali dozvoliti.
Zato jer su u povijesti već postojale kompanije jače od država, npr East India Company ili Sandard Oil. A to ti je recept za katastrofu.
Monstrumi!
Hocu Cod na gamepassu!
Zato jer su u povijesti već postojale kompanije jače od država, npr East India Company ili Sandard Oil. A to ti je recept za katastrofu.
u hrvatskoji imas bar dvije kompanije jace od republike, a kamoli ne u svijetu
drzave su mrtvo slovo na papiru, kojima upravljaju korporacije oduvijek i zauvijek
najjaca od njih se zove Blackrock i od 24,7 trilijuna dolara vrijednosti fondova, oni imaju 9 trilijuna i najveci su, ili u top 3 dionicara skoro svake imalo poznate kompanije, ukljucujuci i gore navedeni Microsoft i Activision
nista se ne radi u korist zastite korisnika, potrosaca, antimonopola, ekologije i ostalih bullshit popularnih fraza, nemojmo biti naivni
radi se dovoljan minimum da bi se odrzala iluzija republike, demokracije i potrosacko drustvo odrzavalo na zivotu
on topic, radovao sam se ovoj akviziciji, jer sam razmazeni materijalisticki potrosac i zivciraju me bezbroj faking launchera koje sam imao instalirano na racunalu, a nekad sam samo kliknuo na .exe i igrao bezbrizno
Steam, Battlenet, Epic, Origin, Gog Galaxy, EA, Ubisoft connect i Xbox su neki koje sam imao, vjerujem da ih danas ima jos vise
Zar ne znas da su bile pretpostavke kako COD nece doc na pass ako MS kupi Acti....
Želite li odabranu poruku proglasiti točnim, funkcionalnim i najboljim rješenjem vašeg problema?
Da, prihvaćam rješenje Odustani
Adresa na koju želite proslijediti poruku**:
Komentar uz poruku:
Pošalji Odustani
*primatelj će vidjeti vašu e-mail adresu
**ukoliko želite poslati na više adresa, odvojite ih točka-zarezom
Ovdje nije moguće korištenje formatiranja teksta niti HTML tagova.
Potpis će, ukoliko ga imate, automatski biti dodan.
Pošalji Odustani
*da biste vidjeli svoju poruku na popisu, morat ćete ručno osvježiti stranicu (F5)