Pixel 7a donosi dugo iščekivane promjene, ali vjer

poruka: 7
|
čitano: 4.104
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pixel 7a donosi dugo iščekivane promjene, ali vjer".
2 godine
protjeran

500 dolara za ove specifikacije? Pali su na glavu i teško se ozlijedili.

0 0 hvala 0
8 godina

Planirao sam uzeti 7a ali nakon što sam vidio cijenu odustao. Neki dan mi uletio 6a za 200€ pa sam napokon umirovio stari 3a.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pixel 7a donosi dugo iščekivane promjene, ali
NetkoNegdje kaže...

I sa tim specifikacijama bolje radi i bolje slike pravi od ostalih za 500 eura.. Jedino fali 66w punjenje barem

2 godine
protjeran
domac5 kaže...
NetkoNegdje kaže...

I sa tim specifikacijama bolje radi i bolje slike pravi od ostalih za 500 eura..

Ne vjerujem dok ne vidim / isprobam. Više ne pušim nikakav hype.

17 godina

Pa, za to je potrebno da mu kamera nije lošija nego na 6a. Što doduše nije zagarantovano.

Ok, svakako bi bila bolja ponuda da nisu podizali cenu, nadam se da će padati kao i kod 6a koji sam 5 meseci nakon izlaska kupio za 340 umesto za 450€. Ako posmatramo 7a u odnosu na trenutni model, brži SoC, više RAM-a, mnogo moderniji i veći glavni senzor kamere, brži ekran, wireless charging... Solidan napredak za godinu dana.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
NetkoNegdje kaže...
domac5 kaže...
NetkoNegdje kaže...

I sa tim specifikacijama bolje radi i bolje slike pravi od ostalih za 500 eura..

Ja koristio jedno vrijeme pixel 6a, novi je 320 eura.. Nocne slike i brzina rada, nenadjebivo.. Ne znam kako to rade al to je poso..

Neki dosta skuplji uredaji bi se mogli posramit jer taj senzor kamere je vec nekoliko generacija star, onda si probaj zamislit sta ovaj bude radio sa novijom kamerom i chipsetom.. Tu sam se naucio da napucane specifikacije na papiru ne znace bas nista, xiaomi ti je prvi primjer.. Imaju sakicu uredaja di im je nocna slika prihvatljiva, ovo ostalo srot + miui i njegova sranja.. Plus im je ajd sto nisu plastikaneri i vecinom imaju brzo punjenje

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.5.2023 20:49 (domac5).
2 godine
protjeran
domac5 kaže...
NetkoNegdje kaže...
domac5 kaže...
NetkoNegdje kaže...

Ja koristio jedno vrijeme pixel 6a, novi je 320 eura.. Nocne slike i brzina rada, nenadjebivo.. Ne znam kako to rade al to je poso..

Neki dosta skuplji uredaji bi se mogli posramit jer taj senzor kamere je vec nekoliko generacija star, onda si probaj zamislit sta ovaj bude radio sa novijom kamerom i chipsetom.. Tu sam se naucio da napucane specifikacije na papiru ne znace bas nista, xiaomi ti je prvi primjer.. Imaju sakicu uredaja di im je nocna slika prihvatljiva, ovo ostalo srot + miui i njegova sranja.. Plus im je ajd sto nisu plastikaneri i vecinom imaju brzo punjenje

Kako se kod nas Pixel službeno ne prodaje, čekam da ga netko nabavi. Pa ću probati. To nije ipak najbolji test.

Ovi kineski mobiteli se prilično međusobno razlikuj po kvaliteti, pa je to ponekad lutrija.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice