Gasi se Neeva, tražilica koja je htjela konkurirat

poruka: 4
|
čitano: 7.837
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Gasi se Neeva, tražilica koja je htjela konkurirat".
15 godina
offline
Gasi se Neeva, tražilica koja je htjela konkurirat

Bravo.

 

Uspjeli su cak 7 mjeseci izdrzati.

 

Nelose za meta search stranicu sa pretplatom i privatnoscu samo na promo materijalu.

What is the only way to generate a truly random string? Put a Windows user in front of VI and tell him to quit.
 
5 0 hvala 0
15 godina
online
Gasi se Neeva, tražilica koja je htjela konkurirat

+ .. klasično seruckanje nakon promašaja, ili krivi su korisnici koji ne znaju što je za njih bolje.. :)

"Tijekom ovog putovanja otkrili smo da je jedna stvar izgraditi tražilicu, a sasvim druga stvar uvjeriti redovne korisnike u potrebu da prijeđu na bolji izbor", rekao je Sridhar Ramaswamy.

.. tj nije im jasno da će ljudi platiti nešto kad im to vrijedi, ni cent više ili bez tog kriterija. (dok će isti cent ostaviti kao tringlt konobaru/ici..

-problem što zaposlenici takvih kompanija misle da su nešto posebno-pametni, da je uspjeh zagarantiran.. dok promaše osnovu, prvo moraš biti 'the-nešto/netko' da bi to mogao unovčiti, tražiti nešto, npr nije isto nogometaš početnik ili ronalndo-modrić.. razlika je u tome tko koliko traži i koliko će dobiti, dok se ne dokaže 'ništa'.. tj prvo oni moraju postati prava tražilica, tek tad mogu nešto pokušati naplatiti no tu je i kvaka-22 tad će teško imati recimo odgovarjauću eula-u koja bi to omogućila, tj uvjeti pod kojima se nešto juzeru da, kao besplatan gmail i sl. i kad se to kasnije želi naplatiti s razlikom, google ima resurse skoro neograničene i može.. a oni samo žele.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
 
5 0 hvala 0
13 godina
offline
Gasi se Neeva, tražilica koja je htjela konkurirat

Nikad čuo.

 
7 0 hvala 0
12 godina
offline
Gasi se Neeva, tražilica koja je htjela konkurirat

"Tijekom ovog putovanja otkrili smo da je jedna stvar izgraditi tražilicu, a sasvim druga stvar uvjeriti redovne korisnike u potrebu da prijeđu na bolji izbor" - zaista je bizarno kad ovako elementarnu stvar OTKRIJE šef za reklamiranje!!! to se inače uči kao prva stvar čaak i na besmislenim vikend tečajevima marketinga...

 
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice