Početne verzije iPhonea 15 Pro i Pro Maxa neće dol

poruka: 12
|
čitano: 12.760
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Početne verzije iPhonea 15 Pro i Pro Maxa neće dol".
13 godina

Odlicno, onda ce i Samsung. Samo dal na FE verziji koje mi u firmi dobijamo.

0 0 hvala 0
16 godina

aj valjda će se onda sjetiti pogurati i laptope na 512GB

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Početne verzije iPhonea 15 Pro i Pro Maxa neće
Koliko ce 15 pro biti laksi od 14 pro?
Jel se tna ta informacija?
Intel 80286
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a završne verzije? 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...

Prijateljevom šefu sam na Macbook stavljao Windows jer mu je trebao program za posao. 128 gb SSD i dual boot su bili užasni jer Macbook daje samo određeni postotoak pohrane za Windowse. Nakon update-a i određenog vremena korištenja, sustav se uspori i slobodna pohrana padne na nekih 4-5 gb. 

I want to believe
5 godina
Brki1994 kaže...
loky4i4 kaže...

Prijateljevom šefu sam na Macbook stavljao Windows jer mu je trebao program za posao. 128 gb SSD i dual boot su bili užasni jer Macbook daje samo određeni postotoak pohrane za Windowse. Nakon update-a i određenog vremena korištenja, sustav se uspori i slobodna pohrana padne na nekih 4-5 gb. 

Tko kupi Mac sa 128 sa ciljem da vrti windows na njemu? 

14 godina

Sve me strah koja će cijena biti tih modela 

0 0 hvala 0
11 godina

Autor se malo zeznuo. Neće biti pro max početna cijena oko 1600 eura nego će biti viša jer je sad početna cijena 128GB 14 pro max u popularnim dućanima preko 1600€ bez popusta. Ako dignu cijenu za 100-200 dolara možemo očekivati početnu cijenu oko 1800+ EUR, jer je 14 pro max 256GB 1700+EUR.

Dakle cijene će biti astronomske i udio prodanih top modela će i dalje padati (počelo je sa serijom 14). Mislio sam apgrejdati na 15 ali nema šanse sa takvim cijenama. Radije ću se prebaciti na Samsung opet, jer ovakve cijene vrijeđaju zdrav razum.

Nadglednik dina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...

Autor se malo zeznuo. Neće biti pro max početna cijena oko 1600 eura nego će biti viša jer je sad početna cijena 128GB 14 pro max u popularnim dućanima preko 1600€ bez popusta. Ako dignu cijenu za 100-200 dolara možemo očekivati početnu cijenu oko 1800+ EUR, jer je 14 pro max 256GB 1700+EUR.

Dakle cijene će biti astronomske i udio prodanih top modela će i dalje padati (počelo je sa serijom 14). Mislio sam apgrejdati na 15 ali nema šanse sa takvim cijenama. Radije ću se prebaciti na Samsung opet, jer ovakve cijene vrijeđaju zdrav razum.

"jer ovakve cijene vrijeđaju zdrav razum." Ma da?  Pa zar to nije uvijek tako kada je Apple u pitanju? 

Mislim sve 5 za dizajn i lakocu koristenja za pocetnog/prosjecnog korisnika ali cijene su, blago receno, teza katastrofa za prosjecni kucni budzet... dignes kredit ili prodas neki od organa da bi to mogao kupit... 

14 godina
Obelix kaže...
Entry Point kaže...

"jer ovakve cijene vrijeđaju zdrav razum." Ma da?  Pa zar to nije uvijek tako kada je Apple u pitanju? 

Mislim sve 5 za dizajn i lakocu koristenja za pocetnog/prosjecnog korisnika ali cijene su, blago receno, teza katastrofa za prosjecni kucni budzet...

dignes kredit ili prodas neki od organa da bi to mogao kupit... 

U kojem slučaju mora biti BAŠ TAKO kolega, kada postoji odavno solucija relativno bezbolnijeg uzimanja, čak i do 15% jeftinije nego u hrvatskim dućanima, kao mo'š misliti authorised resller moju kitu 

ATJ Lučko
15 godina

Gravis.de - 14Pro Max - 1559€. Nije malo, ali je jeftinije od domacih lopova. A dostava je 3 dana.

16 godina

Ma najbolje je kupiti 1-2 godine stariji model, i dalje je odlican uredjaj, a cijena je puno prihvatljivija.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice