Zoom pozadina utječe na vaš prvi dojam

poruka: 5
|
čitano: 2.363
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zoom pozadina utječe na vaš prvi dojam".
13 mjeseci
protjeran
offline
Zoom pozadina utječe na vaš prvi dojam

I da i ne. Jednom sam stavio pozadinu apartmana na Karibima, pa me je jedan kolega odmah pitao gdje sam i da baš uživam. A ja u sobi doma, utrnute guze od sjedenja i sudjelujem u online sastancima. Da, na neke sugovornike djeluje. Većinu nije briga jer i sami stavljaju pozadine, što je meni daleko bolje za gledati od bluranja.

 
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Zoom pozadina utječe na vaš prvi dojam

Mene zanima i da li su uzeli kontekst tih potencijalnih sastanaka u obzir. Pošto sam u IT-u, kada radim od doma iza mene stoje tri monitora, i iznad njih polica sa izloženom kolekcijom game boy-eva.

Da li to znači da sam manje pouzdan od nekog tko zamjeni svoju sliku sa teglom zelenila? Da li je pouzdaniji majstor koji dođe u čistom odjelu, praktički sterilno čist, ili netko tko dođe sa hrpom alata? 🤔

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
Re: Zoom pozadina utječe na vaš prvi dojam
kita od ovce.

najvažnije je da Zoom čim klikneš na "pristajem" - dobija pravo do pohranjuje koristi snimke za ML i tko zna još zašto. Isto radi i MS.

Nabijem ih na police i tegle sa zeljem. Tko je priglup će stati ispred vlastita regala s knjigama, a onda će ovi znati - poprilično sve o svjetonazoru i jel ima negdje Titina poslednja bitka...

Najbolje je kad Bug prenosi ovakve pizdarije i navlači ljude da se ogole.

Misliti, djeco...
 
2 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Zoom pozadina utječe na vaš prvi dojam
Solo761 kaže...

..
Da li to znači da --

 -da, tj koliko vidimo na svim PR materijalima npr političara to je važno, tako svaki u svom uredu ima sliku aktualnog 'cara' s kojim se čak rukuje i sl. ili stomatolog ima diplomu ili nešto deseto, sliku psa-bijele ograde i žene s 3-4 komada djece, kao što svi nose fravatu-košulju-sako dok u 'neformalnim' sastancima nema kravate.. onak, parodija simbolike, no mada je banalno to je jedno od osnovnih pravila svih bizova-struka neovisno politika, showbiz, zabava, sport, kultura, bauštela.. dojam.

 

-odijelo ne čini čovjeka? .. da i ne, oboje, tj ako nema segregacie, generalizacije, .. tad je svejedno koje je boje-rase-vjere.. no papinske crvene cipelice ili vlasulje sudaca su dio folklora, policajac ima kapu i značku, ako nema kao da nije 'vlast'.. no kako bi osoba trebala biti obučena ili naga ako su sve struke, osobe 'jednake'? odjelo s kravatom ili servisni komninezon, .. pri tome čak i dresscode postoji za restorane na ulazu, crkva, svadba, sve što može i ima ekšli smisao u dojmu-slici koju stvara, vizura.. pa po istoj logici hotel s pogledom na more skuplje naplati sobu, tako da je baš u svemu privid-izgled-vizura ono što je 'važno', preduvijet za sve poslove, tj nećeš dozvoliti u bankarskom bizu da osoba-djelatnik radi npr u trenirci .. čak ni kratke hlaće nisu dozvoljene za određene kategorije institucija kao sud-banke-restorani itd.. onak, ako mi vidiš koljeno to je nešto strašno? .. no odijelo tad čini čovjeka, uniforma čini službenika-vojnika-policajca.. mada je to samo stvar designa istog textila, kao škotski tartan uzorak, drugo pleme.. no i dalje je to isti komad tkanine-platna..

 

-što nam je na kraju važno ili važnije? da osoba napravi 'posao' ili da lijepo izgleda, prikladno? .. svi će reći ono prvo, dok je drugo preduvijet-pravilo za struke.. time 'važnije' mada je samo stvar dojma.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
offline
Re: Zoom pozadina utječe na vaš prvi dojam
Zašto uopće... na isti način mogla je anketa govoriti o uspješnosti leta goluba analizirajuči boju kljuna
○Lijepog li djeteta! Koliko je star?○ -Trideset i pet godina!
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice