Jeste li što popili? Puhnite na celofan!

poruka: 4
|
čitano: 3.159
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jeste li što popili? Puhnite na celofan!".
15 godina
offline
Jeste li što popili? Puhnite na celofan!

jedan (davno) bivši "poslovni partner" (i "kontroverzni poduzetnik" iz ruralnih područja središnje rvacke) natukao love na proleterskoj grbači pa kupio bemeveja serije 7. to je tad bio pojam preserantske seljačine i skorojevića, ali nek selo vidi da se ima. jednom se živi, a ostalima i ne baš.

 

i otišao proslaviti s ekipom (bila tu i moje bivša direktorica, tad znamenita uništavateljica rakije oralnim metodama). nalili se svi k'o deve prije prelaska pustinje i sjeda on za volan no "lemozina" neće kresnut. spaja on svece i majke sa psima i konjima, ali auto ni trc. 73 % pijan i 27 % lud naziva dilera (autima) pa krene i njemu i bemeveju i švabama dodatno učestalom uporabom pomoćnog glagola pričati vesele anegdote o domaćim životinjama i rodbini.

 

kad se diler (jedva) pribrao, pokušao mu je objasniti kako u volanu postoji senzor za superhika (tad najnovija teknologija, skoro pa sratup) i normalno kako neće kad pokušava pijan voziti te da to čuva šuplju glavu. i eto, naš je junak morao prvo na triježnjenje i tek krajem drugog dana ga je taksi dofurao po statusni simbol. začudo, kaže legenda, posramio se svojeg neznanja i ponašanja. prodao ga je poslije 6 mjeseci (ne znam zašto). pouka: ako piješ, man' se teknolog'je. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
7 0 hvala 0
6 godina
offline
Re: Jeste li što popili? Puhnite na celofan!
Ja sam čistunac...sav alkohol do sada može stati u žličicu od kave...cigarete...možda 2mm za probu...ostalo zabranjeno ljekovito bilje...isto ništa...u zdravom tijelu...ludi duh
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
offline
Jeste li što popili? Puhnite na celofan!

Možete biti čistunac koliko hoćete, ali bez alkohola ne možete. U kruhu ima 0,5 % alkohola. 

 
5 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: Jeste li što popili? Puhnite na celofan!

a i piva zidaruša je po energetskoj računići frtalj/četvrt štruce kruha...

 

 

Ju je je? Je ju je!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice