Mirisi utječu na naše percipiranje boja
- poruka: 4
- |
- čitano: 3.550
- |
- moderatori: vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prije preko nekoliko (više od 15) godina sam u prometnoj (kad ti auto oduzme prednost, kao motoristu; klasika) čini se za vijeke vjekova amen izgubio osjet mirisa i nimalo mi ne nedostaje. iako, to znači i kako se ne mogu prijaviti kao dragovoljac za ovakva ispitivanja i ostat ću bez mikića/kocke šećera.
prije preko nekoliko (više od 15) godina sam u prometnoj (kad ti auto oduzme prednost, kao motoristu; klasika) čini se za vijeke vjekova amen izgubio osjet mirisa i nimalo mi ne nedostaje. iako, to znači i kako se ne mogu prijaviti kao dragovoljac za ovakva ispitivanja i ostat ću bez mikića/kocke šećera.
Je li ti ostao barem osjet smrada? (ovaj moj post primjerice smrdi na tupi trolež)
Je li ti ostao barem osjet smrada? (ovaj moj post primjerice smrdi na tupi trolež)
apsoštrumfno ništa. pokraj mene je svakodnevno mokar pas - ništa. prolazim pokraj pečenjare - ništa. ne vozim se tramvajem/busom bez obzira na ništa. čini se kako od svih osjeta miris najmanje nedostaje (ali se malo pojačaju ostali, valjda nauštrb).