Krvni biokemijski markeri predviđaju tko bi mogao

poruka: 4
|
čitano: 4.825
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Krvni biokemijski markeri predviđaju tko bi mogao ".
12 godina
offline
Krvni biokemijski markeri predviđaju tko bi mogao

treba samo Manolićevu krv analizirat 

 
4 0 hvala 0
15 godina
offline
Krvni biokemijski markeri predviđaju tko bi mogao

spavanje sprječava starenje, osobito ako zaspiš za volanom. a najbolji način za doživljanje duboke starosti je ne umrijeti prije nje (the who - my generation - "nadam se umrijeti prije nego što ostarim"). 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.10.2023 8:09 (Ajar).
Moj PC  
4 0 hvala 1
5 godina
offline
Krvni biokemijski markeri predviđaju tko bi mogao

To da je niska glukoza/niska inzulinska osjetljivost pozitivna je logicno.... interesantno je za AST/ALT/GGT, ali opet, koliko tu netko tko je vec zdrav moze utjecati....

 

Prvo ces reci nekome "nemoj se oblokavat", ali ako se vec ne oblokava, onda u odnosu na drugog takvog lika, bolji jetreni markeri su genetski predisponirani. 

 

Ako ne ločeš, jedeš "normalnu" hranu (znači povrće, meso, mliječni proizvodi u odnosu na gotove lazanje iz Konzuma, bureke i lokanje svaki vikend), strefi te neka vrsta raka i gotov si iako si imao dobre markere.... opet će stogodišnjak netko tko uši i popoije rakiju "za dobro jutro"

 
1 0 hvala 0
6 godina
offline
Re: Krvni biokemijski markeri predviđaju tko bi mo
A vjerojatno je to ono da na svoj život možemo utjecati 49% (hrana, vježbanje, stil života, učenje) , dok ostalih 51% je genetika i to smo naslijedili.
U svakom slučaju 49% je lijep postotak i vrijedi se potruditi. Pa dok ide, ide. Ako se u međuvremenu ne okliznemo pod tušem ili dobijemo neku bolest.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice