Meta optužena da neodlučnim EU korisnicima automat

poruka: 2
|
čitano: 2.931
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Meta optužena da neodlučnim EU korisnicima automat".
15 godina
offline
Meta optužena da neodlučnim EU korisnicima automat

kaj tu imaš biti neodlučan?! đizus. il' ćeš se naprčit' ili ne. vazeljin nema veze. narafski da se to opako kažnjava. i valja tako. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
offline
Meta optužena da neodlučnim EU korisnicima automat

-ono kad pravnici nisu pravi.. tj ili kenjkaju pa ne naprave ništa ili namjerno kako bi tužba lakše pala, jer za APP nema potrebe..

U pritužbi se navodi da je protuzakonito da Meta automatski upisuje korisnike Facebooka u besplatnu verziju usluge, sa prikupljanjem podataka povezanih s oglasima koje prikazuje.

-u toj rečenici su dva odvojena dijela, osnove.. odvojeno, ne kao jedna tužba-osnova..

-odvojeno mora biti opcija izbora, plaćena (bez oglasa) i free (s oglasima) i tu eu kenjka, tj ne može automatizmom biti plaćena verzija, tj korisnik na pitanje mora odgovoriti potvrdno, dok je svaki drugi odgovor negativan, čak i ako odgovora nema, a kad je to ponuda za plaćenu to je tad odbijanje plaćanja, time jedino preostalo free.. s oglasima, ne obrnuto i to je defaultno pravilo za svaku online trgovinu-ugovor.. izričit pristanak, sve ostalo to nije.

-dok je sasvim nešto drugo, prikupljanje podataka, tj može u free vezriji to biti s uvjetom prikupljanja podataka, no korisnik mora dati izričit pristanak kojim dozvoljava prikupljanje osobnih podataka.. dok je u prošloj rečenici odgovor true-false, u ovo se prenosi false, no to nije true za dozvolu prikupljanja podataka jer to nije pitanje i mora biti zasebno postavljeno i opet izričito jednoznačno dozvoljeno, true.. i za to eu ima pravo.

-to iz istog razloga moraju biti dva odvojena upita, ulaza s kriterijem da-ne, time moraju biti dvije odvojene rečenice, osnove tužbe, ne spojeno jer tad postane klimavo, tumačenje što je prvim true ili false korisnik pristao a što nije.. dok jedino znamo da u slučaju false nije ni jednom odgovor bio true i time meta-face svakako krši zakon-uvjet da korisnik mora dati dozvolu... i zato ih treba pritegnuti, ne zmiksati i time omogućiti lakšu obranu no često tužiteljstvo tako traljavo radi, ponekad jer su stvarno traljavi-naivni-glupi, ponekad zbog korupcije-interesa.. pri čemu je ipak mala šansa da je neka toliko glupa-naivna osoba došla do takvog mjesta kao pravnik-tružitelj eu predstavnik i sl. (uz usporedbe na domaća radna mjesta po sudovima-uskocima i sl. dok svakih par dana imamo vijest o privedenim djelatnicima policije i vlasti-sudstva-općine.. pri čemu mi nismo izuzetak u odnosu na svijet-eu...).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice