Hoćete ekološki? Stižu biljne elektrane na vjetar

poruka: 3
|
čitano: 4.350
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hoćete ekološki? Stižu biljne elektrane na vjetar ".
9 godina
protjeran
offline
Hoćete ekološki? Stižu biljne elektrane na vjetar

Bravo Mladene, ti znanost pretvaraš u zabavu.

A tvoji članci su ionako najbolji na ovom portalu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
offline
Re: Hoćete ekološki? Stižu biljne elektrane na vje
Vrlo dobro štivo, dobro pojašnjeno 👍
Ali "eko", "biljne" elektrane na kišu i vjetar, bolje da nazovemo po trendi nazivu. Mesojedne biljne elektrane bi bio prikladan naziv, kako umjetnu kožu nazivamo veganska koža (ma da zaista zvuči kao da je netko oder'o vegana), onda umjetno bilje bi trebali nazivati mesojedno bilje 🙃

Inače ne znam što je tu eko, dali što je presvučeno teflonom, dali nanovlakna i to šteti. Uostalom morao bih visoko postaviti tu mesojednu krošnju da neka živina zabunom ne obrsti lišće i misusovo otruje se teflonom 😱 ili još gore da komšija ne obere mesojedno lišće pa proda u sekundarni bakar 😅

Za VR vožnje na sobnom biciklu je individualna stvar dali je 20% zanimljivije, možda u početku. Meni je iznimno naporno VR vožnja na trenažeru (sobnom biciklu), a tek da stavim neku masku na lice, ne hvala. Može proći neka VR zahtjevna staza kao neka popularna i teška etapa sa tour de France, gdje mi je izazov i patnja penjanje na planinu, ali opet radije bih gledao TV ili neki film dok pedaliram.
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.1.2024 18:53 (ajimerej).
 
0 0 hvala 0
15 mjeseci
offline
Hoćete ekološki? Stižu biljne elektrane na vjetar

Francuzi su najpametniji po pitanju "zelene" električne energije proizvode oko 80% električne energije iz Nuklearnih Power plantova i prakticki su dostigli net zero. Švabe su za razliku od njih osli na drugu stranu pa su pogasili nuklearke i peglaju po ugljenu.

 
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice